Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε ξενοδοχείο – Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε στον καυστήρα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε ξενοδοχείο – Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε στον καυστήρα

Φωτιά σε ξενοδοχείο - Θεσσαλονίκη: Η φωτιά εκδηλώθηκε στον καυστήρα ο οποίος βρισκόταν στο λεβητοστάσιο επί του ισογείου στο διώροφο ξενοδοχείο.

Φωτιά σε ξενοδοχείο – ΘεσσαλονίκηΠυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, σε ξενοδοχείο στους Ταγαράδες της Θέρμης, με την πυροσβεστική να ειδοποιείται στις 00:05 και να σπεύδει με πέντε οχήματα και εννέα πυροσβέστες. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον καυστήρα ο οποίος βρισκόταν στο λεβητοστάσιο επί του ισογείου στο διώροφο ξενοδοχείο. Από το συμβάν παρατηρήθηκαν μόνο καπνοί.

Στη συνέχει, αμέσως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, αφού ζήτησαν πρώτα από πελάτες και προσωπικό να εκκενώσουν το κτίριο, χρησιμοποίησαν τον πυροσβεστήρα που διέθεταν. Ακολούθως η πυροσβεστική συνέδραμε την κατάσβεση της φωτιάς στα καλώδια και στα πλαστικά μέρη των μηχανημάτων. Από τη φωτιά δεν καταγράφηκε τραυματισμός.

Φωτιά σε ξενοδοχείο – Συγγρού: Υποθέσεις για εμπρησμό

Συνεχίζονται βέβαια οι αποκαλύψεις για την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, στην λεωφόρο Συγγρού, από την οποία κατά τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή χειρίζονταν την υπόθεση ως εμπρησμό και αυτός είναι ο λόγος που η διερεύνησή της πέρασε από την πυροσβεστική στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής και της Ασφάλειας εντόπισαν τρεις εστίες φωτιάς σε δύο διαφορετικούς ορόφους.

Τα ευρήματα αυτά ενισχύουν την υπόθεση του εμπρησμού .Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται το περιστατικό, θεωρούν βέβαιο ότι πρόκειται για προσπάθεια εμπρησμού του ξενοδοχείου και ερευνούν πλέον ποια είναι τα κίνητρα, προκειμένου να φτάσουν στους δράστες και να φωτίσουν την υπόθεση.

Φωτιά σε ξενοδοχείο – Συγγρού: Στοιχεία φέρνουν στο φως πιθανότητες εμπρησμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις