Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Hailey Baldwin έγκυος: Απαντάει στις φήμες μέσω Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hailey Baldwin έγκυος: Απαντάει στις φήμες μέσω Instagram

Hailey Baldwin έγκυος: Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι το μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber είναι έγκυος. Η ίδια απαντάει στις φήμες μέσω Instagram.

Hailey Baldwin έγκυος: Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν έντονα οι φήμες ότι το μοντέλο Hailey Baldwin και ο σύζυγός της, ο τραγουδιστής Justin Bieber περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Justin Bieber αποφάσισε να “γυρίσει σελίδα” και είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Έχοντας κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την μουσική, ο Καναδός μουσικός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Hailey Baldwin και απολαμβάνει την νέα του ζωή.Οι φήμες δεν ξέσπασαν χωρίς λόγο, καθώς κυκλοφόρησε μια σειρά πρόσφατων φωτογραφιών όπου η Bieber κρατά στοργικά την κοιλιά της Hailey.

Ο ίδιος, μάλιστα, άφηνε να εννοηθεί πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Επίσης, πολλοί φανς λένε πως παρατήρησαν ότι η ανιψιά του Alec Baldwin έχει “πάρει” κάποια κιλά τελευταία. Ωστόσο η Hailey κατέφυγε στο instagram για να εξηγήσει στους θαυμαστές της τι πραγματικά συμβαίνει. Έτσι, διαψεύδει κατηγορηματικά (και με λίγο χιούμορ) τις σχετικές φήμες. «Το διαδίκτυο είναι τόσο αστείο! Όχι, δεν είμαι έγκυος, απλά μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό» έγραψε το 22χρονο μοντέλο σε Instagram Stories. Έτσι, έβαλε  ένα φρένο στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες.

hailey balwin έγκυος:

Hailey Baldwin έγκυος: Δεύτερη φορά που πυροδοτούνται φήμες για εγκυμοσύνη

Την 1η Απριλίου του 2019 ο Justin Bieber έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι θα γίνει πατέρας και ότι Hailey Baldwin είναι έγκυος. Αυτό συνέβη λόγω ενός post που έκανε στο instagram. Στην εν λόγω ανάρτηση βλέπουμε ένα υπερηχογράφημα που δείχνει ένα έμβρυο, χωρίς όμως να έχει λεζάντα. Πολλοί φανς σκέφτηκαν ότι μπορεί να είναι φάρσα για την πρωταπριλιά, ενώ άλλοι άρχισαν ήδη να στέλνουν συγχαρητήρια στον 25χρονο. Σύντομα, αποκαλύφτηκε ότι η φωτογραφία είναι απλώς από το Google.

Η… αλήθεια πίσω από την ανάρτηση

H Hailey άφησε ένα σχόλιο που έγραφε “πολύ αστείο…” στο post του Bieber, αλλά φαίνεται πως αργότερα το διέγραψε. Τελικά, όμως, λιγότερο από μία ώρα μετά, ανέβασε ακόμα ένα υπερηχογράφημα με Photoshop ένα κουτάβι στη μέση. Στη λεζάντα έγραψε: “Πρωταπριλιά”

View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις