Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλοπή αυτοκινήτου – Μαρία Αντωνά: Η τραυματική εμπειρία της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Κλοπή αυτοκινήτου – Μαρία Αντωνά: Η τραυματική εμπειρία της παρουσιάστριας

Κλοπή αυτοκινήτου - Μαρία Αντωνά: «Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου να πάρω το αυτοκίνητο να έρθω στη δουλειά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι το αυτοκίνητό μου έλειπε» αναφέρει.

Κλοπή αυτοκινήτου – Μαρία Αντωνά: Την τραυματική εμπειρία και το σοκ που βίωσε, θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές η Μαρία Αντωνά. Η νεαρή παρουσιάστρια, που συμμετέχει στο πάνελ του Happy Day, αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή πως της έκλεψαν το αυτοκίνητο. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που χθες απουσίαζε από τη θέση της. «Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου να πάρω το αυτοκίνητο να έρθω στη δουλειά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι το αυτοκίνητό μου έλειπε. Ήταν ένα ισχυρό σοκ για μένα, μόλις το είχα ξεχρεώσει. Ήταν μια πολύ άσχημη, τραυματική εμπειρία», εξήγησε αρχικά η Μαρία Αντωνά. Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Επικοινώνησα με την Ελένη Βουλγαράκη από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και την ίδια μέρα έκλεψαν και το δικό της αυτοκίνητο».

Η Μαρία Αντωνά είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Ραδιοφωνική παραγωγός, Dj, παρουσιάστρια, με διαστάσεις, όμως, κι εμφάνιση μοντέλου. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν τη συναντάμε στο πάνελ του Happy Day, αφού η όμορφη μελαχρινή είναι η αντικαταστάτρια της Φλορίντα Πετρουτσέλι στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Για τη Μαρία Αντωνά είναι η πρώτη της φορά με καθημερινή παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της, που αναδεικνύουν τις εντυπωσιακές της αναλογίες. Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια δεν είναι μόνη, αφού εδώ και καιρό διατηρεί δεσμό με τον ποδοσφαιριστή, Άρη Σοϊλέδη.

Κλοπή αυτοκινήτου – Μαρία Αντωνά: Στιγμιότυπο από την εκπομπή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις