Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλά για το φλερτ που δέχεται
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλά για το φλερτ που δέχεται

Άγριες Μέλισσες: «Μετά τις “Άγριες Μέλισσες” δεν έχω φάει κάποια απόρριψη στο φλερτ».

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο δάσκαλος από τις Άγριες Μέλισσες, έχει ήδη εντυπωσιάσει το γυναικείο πληθυσμό. Το τηλεοπτικό κοινό έχει εντυπωσιαστεί και από τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά και από την εμφάνισή του. Ο “Λάμπρος” του αγαπημένου σήριαλ πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή στο Παλλάς «Ωνάσης: Τα θέλω όλα». Όπως αποκάλυψαν στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φωτογραφήθηκε για το γνωστό περιοδικό DOWN TOWN (που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο) σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή του από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει στις Άγριες Μέλισσες.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει εντυπωσιαστεί και από τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά και από την εμφάνισή του. Ο “Λάμπρος” του αγαπημένου σήριαλ πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή στο Παλλάς «Ωνάσης: Τα θέλω όλα».

https://www.instagram.com/p/B5sL4Y4Jv2U/

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη έκπληξη για fans στις «Άγριες Μέλισσες»: Γνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά

Μια έκπληξη περιμένει όσους τηλεθεατές παρακολουθούν με πολύ μεγάλη αγωνία την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», καθώς πρόκειται να «εισβάλει» ο Ίαν Στρατής. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, τον εντόπισε στα γυρίσματα της εκπομπής του Final Four, όπου βρέθηκε καλεσμένος και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια όσα ακούγονται για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες». «Ναι, αλήθεια είναι. Θα μπω στις Άγριες Μέλισσες. Θα κάνω ένα guest για δύο επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω σε σειρά και είμαι και γι’ αυτό πολύ αγχωμένος», είπε χαμογελώντας ο Ίαν Στρατής.

Ο γνωστός αυτός τραγουδιστής, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, θυμόμαστε ότι το 2016 έφτασε στον τελικό του X-Factor, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει. Τον 2019, συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar, όπου και αναδείχθηκε νικητής. Όπως αποκάλυψαν στο «Πρωινό», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης πρόκειται να φλερτάρει τη «Δρόσω», την οποία υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής Ιαν Στρατής έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια, όπως το «Cats», το «Grease», το «Hair», «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» και «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε την συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις