Μωρό στην εντατική – Ηράκλειο: Στραβοκατάπιε το φαγητό του

ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό στην εντατική – Ηράκλειο: Στραβοκατάπιε το φαγητό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μωρό στην εντατική - Ηράκλειο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα κοριτσάκι 17 μηνών το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στραβοκατάπιε το φαγητό του.

06.12.2019 | 09:35

Μωρό στην εντατική – Ηράκλειο: Ένα κοριτσάκι 17 μηνών από το Ηράκλειο, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρεται να στραβοκατάπιε το φαγητό του. Σύμφωνα με το cretapost, το μικρό κορίτσι δεν κατάπιε σωστά την τροφή του και οι γονείς του το μετέφεραν γρήγορα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο το οποίο εφημέρευε χθες. Με την κατάσταση να είναι κρίσιμη, το μωρό διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του ΠαΓΝΗ, Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων. Είναι διασωληνωμένο και σε καταστολή.
«Το οξυγόνο του δεν είναι σε καλά επίπεδα. Το αμέσως επόμενο διάστημα ωστόσο θα κριθεί αν οι ΩΡΛ που το εξετάζουν, θα προχωρήσουν σε επέμβαση» δήλωσε επίσης στο flashnews.

Μωρό στην εντατική – Ηράκλειο: Κρίσιμη η κατάσταση της μικρούλας 

Το μικρό κοριτσάκι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, και οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες για την υγεία του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του συμβάντος.

Στην Αθήνα το βρέφος που δαγκώθηκε από ποντίκια 

Την ίδια στιγμή στην Αθήνα μεταφέρθηκε το βρέφος που δαγκώθηκε από ποντίκια στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος της Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης, η μικρή «χειρουργήθηκε ήδη από παιδοχειρουργούς και πλαστικούς χειρουργούς και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι δεν συντρέχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή της, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εμφάνισης σοβαρότατης λοίμωξης, όπως η λεπτοσπείρωση, που είναι βαρύτατη σ’ αυτή την ηλικία και η θεραπευτική αγωγή εφ’ όσον διαπιστωθεί, είναι τοξικότατη.

Exit mobile version