Ολυμπιακός ΠΑΟΚ τιμωρία: Αυτή είναι η ποινή για τους ερυθρόλευκους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ τιμωρία: Αυτή είναι η ποινή για τους ερυθρόλευκους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ τιμωρία: Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 61.500 τιμώρησε τον Ολυμπιακό η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας.

06.12.2019 | 15:13

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ τιμωρίαΔεν κατάφερε να γλιτώσει την τιμωρία ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι ερυθρόλευκοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, η οποία από την πλευρά της αποφάσισε να επιβάλει ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στους Πειραιώτες, τιμωρώντας τους παράλληλα και με ένα πρόστιμο της τάξεως των 61.500, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Η ετυμηγορία του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου, βασίστηκε στη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία κατά την άποψη των δικαστών δεν ήταν σε καμία περίπτωση η πρέπουσα, ενώ στο στόχαστρο μπήκαν και τα υβριστικά συνθήματα της «Θύρας 7».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η εν λόγω απόφαση: «Δ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός:«Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/84/1/7-μβ από 3/12/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή, εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων (61.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές».

Exit mobile version