Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βίκυ Καγιά μικρή: 20 χρόνια πριν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βίκυ Καγιά μικρή: 20 χρόνια πριν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Βίκυ Καγιά μικρή: Throwback από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, 20 χρόνια πριν, ανέβασε στο Instagram η ελληνίδα θεά του μόντελινγκ.

Βίκυ Καγιά μικρή: Η Ελληνίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και fashion expert εντυπωσιάζει με την νέα της ανάρτηση στο instagram. Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η Βίκυ Καγιά από τη γαλλική Εβδομάδα Μόδας του 1999, “άφησε τα στόματα ανοιχτα”.

Ανήκει στις γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική -και όχι μόνο- σκηνή της μόδας. Αποτελεί έμπνευση για τα φιλόδοξα μοντέλα που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά τότε, πιο μικρή, συνεργάστηκε με παγκοσμίου φήμης brands κατά την αξιοζήλευτη καριέρα της, περπατώντας σε λαμπερά shows, ενώ έχει κοσμήσει αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών.

Η πανέμορφη Βίκυ Καγιά πόσταρε ένα throwback στο Instagram. Εκεί, τη βλέπουμε να περπατά στην πασαρέλα της διάσημης σχεδιάστριας Lolita Lempicka.

https://www.instagram.com/p/B5sEotABH6l/?utm_source=ig_web_copy_link

Ύστερα από έρευνα στο διαδίκτυο, η φωτογραφία φαίνεται ότι προέρχεται από τη Ready To Wear Spring Summer 1999 πασαρέλα. Έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού το 1999.

Βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά μικρή να περπατάει με αυτοπεποίθηση στο catwalk με ένα μαύρο σύνολο. Το ντύσιμο είναι φανερώς εμπνευσμένο από την αναγεννησιακή περίοδο. Ταυτόχρονα, παραπέμπει και σε πιο μοντέρνες τάσεις.

βίκυ καγιά μικρή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις