alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και τσακωμοί: Πώς να κάνετε τους άντρες να ηρεμήσουν
PLUS

Ζώδια και τσακωμοί: Πώς να κάνετε τους άντρες να ηρεμήσουν

Ζώδια και τσακωμοί: Έχετε τσακωθεί και δεν κάνει το πρώτο βήμα; Δες πώς θα κινηθείς για να ηρεμήσουν!

Ζώδια και τσακωμοί: Η αστρολογία αποτελεί ένα πολύτιμο βοηθητικό εργαλείο που μας συμβουλεύει πολύ εύστοχα. Αυτή τη φορά, θα δούμε πως πρέπει να αντιδράσεις μετά από μια μεταξύ σας διαφωνία, αναλόγως φυσικά με το ζώδιο του. Μην ξεχνάτε, ακόμη και στην καλύτερη σχέση ένας καυγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Κριός

Ο άνδρας Κριός, θέλει να είναι ο κυρίαρχος της σχέσης σας γι΄ αυτό και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά εύκολο να καυγαδίσετε εάν του πας κόντρα. Εφόσον η σχέση σας είναι σημαντική για εκείνον, θα νευριάσει ανάλογα. Έτσι, εάν φτάσετε στο σημείο να καυγαδίσετε, κράτησε την ηρεμία σου και για αρχή αποχώρησε. Το καλό της υπόθεσης βέβαια είναι, πως αν δεν συνεχίσεις να του πηγαίνεις κόντρα το ίδιο εύκολα θα το ξεχάσει μετά από λίγο. Όμως είναι ένας άνδρας, που έχει μεγάλη ανάγκη να πιστέψει οτι του αναγνωρίζεις το δίκιο του. Το Εγώ του είναι ιδιαίτερα τονισμένο μέσα του. Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας κριός, μαζί του δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ζητήσεις να σε συγχωρέσει. Έπειτα, να τον διαβεβαιώσεις οτι θα είσαι πολύ προσεχτική σε ότι λες την επόμενη φορά.

Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά κανόνα ξεροκέφαλος και δεν αλλάζει εύκολα τη γνώμη του όσο άδικο και να έχει. Θα επιμείνει στην άποψη του ξανά και ξανά και δεν πρόκειται να σου πει πως έχεις δίκιο. Ακόμη και αν αναγνωρίσεις στα μάτια του, πως τελικά το έχει καταλάβει ότι κάνει λάθος, δεν θα το παραδεχτεί. Σε γενικές γραμμές του είναι πολύ δύσκολο να “ξεκλειδώσει” από την άποψη του όταν έχει θυμώσει. Έτσι, δεν μπορεί να αντιληφθεί την οποιαδήποτε άλλη οπτική γωνία επάνω στο θέμα της διαφωνίας σας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις επομένως είναι να είσαι ήρεμη. Μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Αρχικά, προσέγγισε τον μιλώντας του για κάτι άλλο. Μόλις σου αναφέρει το θέμα για το οποίο έχετε τσακωθεί, πες του οτι όλα είναι καλά και πως μπορείτε να το συζητήσετε όποτε νοιώσει την ανάγκη. Επέμεινε στο οτι για εσένα σημασία έχει να είναι καλά εκείνος. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις πολύ περισσότερα.

Δίδυμοι 

Ο άνδρας Δίδυμος είναι ο πιο επικοινωνιακός άνδρας του ζωδιακού και αν τσακωθείτε, θα μιλάει ακατάπαυστα, προκειμένου να σε πείσει οτι έχει δίκιο. Ενώ τσακωμοί με άλλα ζώδία έχουν λογική, εδώ δεν υπάρχει. Θα θυμηθεί τα χίλια δυο και θα βάλει τόσες λεπτομέρειες στο θέμα σας, που στο τέλος θα σε κουράσει αφάνταστα ένας καυγάς μαζί του. Μπορεί να συζητάτε για ώρες και εκείνος να σκέφτεται συνεχώς κάτι καινούργιο για να ισχυροποιήσει τη θέση του. Έτσι λοιπόν όσο περισσότερο μιλάς, τόσο περισσότερο θα επιβαρύνεις τη θέση σου. Εάν θέλεις να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα της συμφιλίωσης σας, απλά μην μιλάς. Αφού τον ακούσεις, απλά αποχώρησε και πες του θα το σκεφτείς και πως θα μιλήσεις όταν θα είσαι έτοιμη. Αυτό θα τον ενοχλήσει πάρα πολύ αλλά ταυτόχρονα θα αγχωθεί που δεν επιδιώκεις επικοινωνία μαζί του. Επομένως, το πιθανότερο είναι να σε προσεγγίσει ξανά εκείνος πρώτος, για να λύσετε τη διαφορά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και έτσι μια διαφωνία ή ένας σας καυγάς θα τον στεναχωρήσει πάρα πολύ. Στην όποια σας διαφωνία θα φύγει από το θέμα της διαφοράς σας και θα του βγει ένα μεγάλο παράπονο. Αυτό γιατί ο άνδρας καρκίνος έχει την ανάγκη να νοιώθει βαθιά πως τον αγαπάς, μαζί με τα λάθη και με όλα του τα ελαττώματα. Έχει ανάγκη την αποδοχή σου, γι΄αυτό εάν νοιώσει πως δεν τον αναγνωρίζεις, σαν ένα πληγωμένο παιδί θα απομακρυνθεί και θα κλειστεί στο καβούκι του. Πρέπει να τον κάνεις να νοιώσει, οτι αυτό που θέλεις είναι να του προσφέρεις αγάπη και φροντίδα. Δεν πρέπει επομένως να του πας κόντρα γιατί έτσι δεν θα πετύχεις πολλά. Πρόσφερε του μια μεγάλη αγκαλιά και πες του οτι τον αγαπάς. Τότε θα είναι έτοιμος να συζητήσει και να λύσετε το θέμα που σας απασχολεί.

Ζώδια και τσακωμοί: Υπάρχουν βασικές διαφορές στον τρόπο που μπορεί να προσεγγίσει μια γυναίκα έναν άντρα, ύστερα από έναν καυγά.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού άνδρας Λέοντας, είναι εξαιρετικά μεγαλόκαρδος και γενναιόδωρος. Ωστόσο, αυτά του τα χαρακτηριστικά δεν πρέπει να σε ξεγελάσουν, ώστε να πιστέψεις οτι θα σου “χαρίσει” εύκολα και έναν καυγά μαζί του. Στη βάση του έχει έντονα αναπτυγμένο τον εγωισμό του, που δεν του επιτρέπει να έχει άδικο και να κάνει λάθη. Έτσι, λοιπόν, εάν αντιληφθεί οτι θέλεις να του επιβληθείς και πως προσπαθείς να περάσει το δικό σου, είναι σίγουρο οτι θα τον θυμώσεις. Θα τον ηρεμήσεις, τονώνοντας ξανά αυτόν του τον εγωισμό και ξανακάνοντας τον, τον βασιλιά που είναι. Πες του οτι είναι ένας και μοναδικός και πιο υπέροχος άνδρας που υπάρχει πάνω στη γη. Μετά, ζήτησε του να μιλήσετε γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη να μάθεις από τον καλύτερο.

Παρθένος

Ο υπεραναλυτικός άνδρας Παρθένος θέλει να τα έχει όλα σε τάξη και να βάζει τη δική του σειρά στα πράγματα. Προσπαθεί πάρα πολύ προκειμένου να φτάσει στην τελειότητα, έτσι όπως εκείνος την αντιλαμβάνεται. Το καλό από την άλλη βέβαια είναι ότι είναι πολύ εύκολο να τον προσεγγίσεις, γιατί και εκείνος θέλει να λυθεί η διαφωνία σας. Τον ενοχλούν τα μισά πράγματα και έτσι με μια σου μόνο λέξη, έχεις τη δύναμη να τον βάλεις ξανά στη διαδικασία να ασχοληθεί και να λύσει το πρόβλημα σας. Κάνε άφοβα επομένως την κίνηση σου και πες του πως αν κι εκείνος συμφωνεί θα ήθελες πάρα πολύ να μιλήσετε.

Ζυγός

Ο άνδρας Ζυγός, λατρεύει την αρμονία σε μια σχέση. Σε καμία περίπτωση δεν του αρέσουν οι καυγάδες και οι διαφωνίες. Αναζητά την συντροφικότητα, δεν του αρέσουν οι φασαρίες και θέλει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Εάν όμως μαλώσεις μαζί του προσπάθησε ξεκάθαρα να τον προσεγγίσεις με την διάθεση να αποκατασταθεί η σχέση σας. Τότε, δεν θα σε απορρίψει, αφού πραγματικά έχει την ανάγκη να τα ξαναβρείτε. Μίλησε του και πες του πόσο πολύ υπολογίζεις τη σχέση σας. Όπως και πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαστε καλά μαζί. Κάνε τον να καταλάβει οτι είναι προτεραιότητα στη ζωή σου και δείξε το έμπρακτα. Άλλωστε το πιο σημαντικό για αυτόν τον άνδρα είναι να λύσετε μια και καλή το θέμα της διαφωνίας σας,. Έτσι, δεν θα το κουβαλάτε μαζί στο μέλλον σας.

Ζώδια και τσακωμοί: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν τα ερωτικά καβγαδάκια, τα αποφεύγουν και δεν μπορούν εύκολα να τα διαχειριστούν

Σκορπιός

Ο τσακωμός με έναν άνδρα Σκορπιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αρχή αυτός ο άνδρας έχει τεράστια υπομονή και εσωτερική δύναμη και δεν μιλάει πολύ, επομένως εάν φτάσετε στο σημείο να τσακωθείτε πάει να πει οτι πραγματικά υπάρχει ένα ουσιαστικά σοβαρό σημείο διαφωνίας στη σχέση σας. Μετά από έναν καυγά με έναν άνδρα σκορπιό, μόνο τα λόγια δεν αρκούν. Θα ακούσει τη συγγνώμη σου, όμως δεν θα είναι αρκετή, εάν δε συνοδεύεται από τις πράξεις που θα κάνουν αυτή τη συγγνώμη πραγματικότητα στα μάτια του. Ο άνδρας σκορπιός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο, από την ριζική αλλαγή σε ότι τον ενόχλησε και που σας έφτασε στο να καυγαδίσετε. Πρέπει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, διαφορετικά θα αρχίσει να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από εσένα. Ζητάει απόλυτη αφοσίωση και η ζωή για αυτόν τον ακραίο άνδρα είναι άσπρο ή μαύρο. Επομένως, μην του προσφέρεις τίποτα ενδιάμεσο. ι

Τοξότης

Ο άνδρας Τοξότης βάζει πολύ σκέψη μέσα σε μια σχέση. Σε γενικές γραμμές έτσι αναλύει και τα συναισθήματα του, δηλαδή βάσει των αξιών και των πεποιθήσεων του. Εάν λοιπόν του πας κόντρα θα απομακρυνθεί από εσένα προκειμένου να βάλει τα όσα πιστεύει, σε μια τάξη μέσα στο μυαλό του. Για να τον προσεγγίσεις θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τον κάνεις να καταλάβει για ποιόν λόγο τελικά καυγαδίσατε. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσει μαζί σου. Αν όμως καταφέρεις να του τεκμηριώσεις με επιχειρήματα τη θέση σου θα δεχτεί την διαφορετική σου άποψη. Το μυστικό είναι να τον προσεγγίσεις με ανάλαφρη διάθεση και με μια πιο αόριστη συζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιληφθεί πως υπάρχει και μια άλλη οπτική γωνία πάνω στο θέμα της διαφωνίας σας. Χωρίς να απορρίψεις την δική του άποψη ή να τον βγάλεις λάθος, αφού το έχει ανάγκη να πιστεύει οτι έχει πάντα δίκιο.

Αιγόκερως 

Ο άνδρας αιγόκερως δεν θα μαλώσει εύκολα μαζί σου, δεν είναι άνθρωπος του καυγά και γενικότερα πιστεύει πως όλα μπορούν να λυθούν με τη λογική σκέψη και πως οι διαφωνίες στη ζωή μας είναι απλά χάσιμο πολύτιμου χρόνου, που θα μπορούσε να επενδυθεί σε κατι πολύ πιο παραγωγικό. Εάν όμως φτάσεις να καυγαδίσετε, θέλει προσοχή από μεριάς σου ώστε να μην απελευθερώσεις μεγάλη συναισθηματική ένταση, γιατί δε μπορεί να τη διαχειριστεί και δεν θα καταλήξεις πουθενά. Ο άνδρας αιγόκερως, έχει ανάγκη από κοφτά και ξεκάθαρα μηνύματα που να στηρίζονται σε μια λογική βάση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του πεις οτι δεν σου αρέσουν καθόλου οι καυγάδες και αν δυνατόν, σε μια μόνο φράση να προβάλεις ένα λογικό επιχείρημα που να υποστηρίζει την άποψη σου. Αποχώρησε, χωρίς πολλά λόγια και ατελείωτες κουβέντες και ύστερα δώσε του χρόνο να το σκεφτεί.

Υδροχόος

Οι διαφορές δεν αρέσουν σε έναν άνδρα Υδροχόο και έτσι δεν είναι δύσκολη περίπτωση να τον πλησιάσεις μετά από έναν σας καυγά. Βέβαια, μην περιμένεις ότι θα σου αναγνωρίσει πως έχεις δίκιο. Επομένως, προσέγγισέ τον λέγοντας του οτι έχεις ανάγκη να λύσετε τη διαφωνία σας και πως είναι πολύ σημαντικό για εσένα να βρείτε έναν τρόπο για να λειτουργείτε σαν ομάδα. Για τον άνδρα υδροχόο η σχέση σας είναι μια ξεχωριστή οντότητα. Μπορεί να αναπτυχθεί με την συμβολή αλλά και με την υποχώρηση και των δυό σας. Είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και έτοιμος να δεχτεί κάθε πρόταση. Γι’αυτο κράτησε κι εσύ μια αντίστοιχη διάθεση να είσαι ευέλικτη και έτοιμη να δεχτείς κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Μην κολλάς στην αρχική σου άποψη.

Ιχθύς

Ο άνδρας ιχθύς δεν αγαπάει καθόλου τις διαφωνίες και τους καυγάδες. Ωστόσο, εάν φτάσεις να καυγαδίσεις μαζί του να ξέρεις πως θα πληγωθεί συναισθηματικά, ακόμη κι αν δεν σου το δείξει. Για να επανορθώσεις μαζί του θα πρέπει να του εκφράσεις την αγάπη σου. Όμως να θυμάσαι οτι είναι εύκολη περίπτωση και δεν θα χρειαστεί να κινήσεις τη γη και τον ουρανό για να του αποδείξεις τα συναισθήματα σου. Προσέγγισε τον απλά και ανθρώπινα, πες του οτι λυπάσαι που μαλώσατε. Διαβεβαίωσε τον οτι για σένα έχει μεγάλη σημασία να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Καθησύχασε τον οτι όλα θα πάνε καλά και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν του συμπεριφερθείς με αυτόν τον τρόπο, ο άνδρας ιχθύς σχεδόν αμέσως θα ξεχάσει τον λόγο της διαφωνίας σας και θα επιστρέψει ξανά με όλη του την καρδιά, στη σχέση σας.