Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασημίνα μπλουζάκι: Το κορίτσι του GNTM ξεσπά για την… Συνταγματική Αναθεώρηση
LIFESTYLE

Ασημίνα μπλουζάκι: Το κορίτσι του GNTM ξεσπά για την… Συνταγματική Αναθεώρηση

Ασημίνα μπλουζάκι: Πολύς λόγος έγινε την Τρίτη, με αφορμή τη μη εμφάνιση της Ασημίνας Χαρίτου στο τελευταίο μέρος της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, η οποία μάλιστα τελείωσε πρόωρα.

Ασημίνα μπλουζάκι: Πολλά ειπώθηκαν για την Ασημίνα Χαρίτου του GNTM 2, σχετικά με την εμφάνιση της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Κάθε αποχωρήσασα από το GNTM εμφανίζεται την επομένη στο πρωινό του STAR για μια πρώτη συνέντευξη μετά το τέλος του παιχνιδιού. Το πρωί της Τρίτης ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» πως η Ασημίνα δεν θα καθίσει στον καναπέ του πρωινού.

«Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα, δεν θα είναι, θα είναι όμως μια από τις επόμενες ημέρες εδώ στη Φωλιά των Κου Κου» έλεγε η Κατερίνα Καραβάτου πριν κλείσει η εκπομπή.

Ασημίνα μπλουζάκι: Η απάντηση ήρθε μέσω Instagram

Το απόγευμα της Τετάρτης η Ασημίνα, με ένα βίντεο τριών λεπτών στον λογαριασμό της στο Instagram, απευθύνθηκε σε όσους την ακολουθούν στο Instagram για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το GNTM. «Καλησπέρα σε όλους ξεκινάω σήμερα το πρώτο μου βίντεο μετά την αποχώρησή μου από το GNTM με ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με αγαπάνε» αναφέρει η Ασημίνα στην έναρξη του βίντεο. Αφού ευχαρίστησε το STAR, την παραγωγή του GNTM, αλλά και τους κριτές και τους συντελεστές του ριάλιτι, η Ασημίνα μίλησε για τους λόγους που δεν βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Τους είχα πει ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα που με αφορούν εκμεταλλευόμενη τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Να μιλήσω για κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, από όλο αυτό» εξήγησε η Ασημίνα, προσθέτοντας όμως πως οι υπεύθυνοι της εκπομπής είχαν άλλη κατεύθυνση.

«Μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή με αθλητές» είπε και συνέχισε: «Ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories και post διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούριο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα».

Το μπλουζάκι που έκοψε την Ασημίνα του GNTM

Η παίκτρια του GNTM, συνεχίζει στο βίντεό της, λέγοντας πως βρέθηκε στο πλατό των «Κου Κου», αλλά όχι και στον αέρα της εκπομπής. «Πήγα παρόλα αυτά, φόρεσα το συγκεκριμένο μπλουζάκι που φοράω τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος» λέει και δείχνει ένα λευκό T-Shirt στο οποίο αναγράφεται: «177 τρίλειρες κότες, μακροπουπουλάτες ψήφισαν ΟΧΙ». Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Ασημίνα, το μπλουζάκι αναφερόταν στην καταψήφιση της αναθεώρησης του άρθρου 5 του Συντάγματος που αναφέρεται στα δικαιώματα του ανθρώπου.

Ασημίνα Χαρίτου: Έρχεται καταιγίδα

«Δεν ήθελα κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός. Δεν είμαι ούτε Μπογδάνος, ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης» είπε. Μάλιστα, παρότι η διαμαρτυρία της είχε να κάνει με την προστασία από διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου, η Ασημίνα συνέχισε με ένα λεκτικό – αν μη τι άλλο – ατόπημα. «Είναι πάρα πολύ οξύμωρο το ότι βγαίνει ο πρωθυπουργός μας σε μια συνέντευξή του στο BBC και λέει ότι δεν βρήκα αρκετές γυναίκες να κατέβουν μαζί μου στις εκλογές όταν δίπλα του είχε 177 κοριτσάκια», είπε για το ζήτημα της μη υπερψήφισης προς αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος.

«Δεν ξέρω πραγματικά σε ποιο κανάλι θα βγω να μιλήσω και αν θα βγω να μιλήσω ή αν θα τα πω όλα μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram» σημειώνει κλείοντας το βίντεό της η Ασημίνα του GNTM και κλείνει με μια υπόσχεση που ηχεί σαφέστατα ως απειλή: «Παρόλ’ αυτά οχυρωθείτε: έρχεται καταιγίδα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις