Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σλούτσκι ΑΕΚ: Ο «νέος προπονητής» που είναι κοντά στον Δικέφαλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σλούτσκι ΑΕΚ: Ο «νέος προπονητής» που είναι κοντά στον Δικέφαλο

Σλούτσκι ΑΕΚ: Το πολυπόθητο «ντα» περιμένουν στην Ένωση, ώστε να περάσουν και επίσημα στην εποχή «Σλούτσκι».

Σλούτσκι ΑΕΚΕν αναμονή βρίσκονται στην ΑΕΚ για την απάντηση του Λεονίντ Σλούτσκι. Η περίπτωση του Ρώσου προπονητή, ήταν αυτή που ξεχώρισε ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ίλια Ίβιτς ως τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε χθες στην Ολλανδία, προκειμένου να του αναλύσει το πλάνο του και να τον πείσει να αναλάβει τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ο Ίλια Ίβιτς είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (04/12) συνάντηση με τον Ρώσο τεχνικό, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι το Νο1 φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, πρέπει να απαντήσει σύντομα.

Ο 48χρονος, που έφτιαξε για τα καλά το όνομά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, άκουσε τον Ίβιτς να του αναλύει με κάθε λεπτομέρεια το πρότζεκτ, αλλά και να του δίνει περιθώριο να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή (06/12). Και αυτό διότι στον «δικέφαλο» θέλουν να έχει τελειώσει θετικά το θέμα σύντομα, καθώς ήδη έχει τραβήξει αρκετά. Από την μεριά του, σύμφωνα με την πλειοψηφία των «κιτρινόμαυρων» ρεπορτάζ, ο Σλούτσκι ζήτησε χρόνο, προκειμένου να μελετήσει μαζί με τους συνεργάτες του το πλάνο που του παρουσιάστηκε, αλλά και να συζητήσει με την οικογένειά του την προοπτική μετακόμισης στην Ελλάδα.

Πάντως, η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει θετικά η υπόθεση. Αλλιώς, θα ενεργοποιηθεί η δεύτερη περίπτωση που έχει στα… σκαριά ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, με το όνομα του υποψηφίου να μην έχει γίνει γνωστό -τουλάχιστον προς το παρόν.

Βίντεο από την παρουσίασή του στη Χαλ στο σύντομο πέρασμά του από την Premier League
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις