Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Euroleague διαιτητές: Αυτοί θα είναι οι «άρχοντες» του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Euroleague διαιτητές: Αυτοί θα είναι οι «άρχοντες» του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Euroleague διαιτητές: Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα ορίστηκαν από την Euroleague να διευθύνουν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

05.12.2019 | 13:17

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Euroleague διαιτητέςΓνωστό έγινε σήμερα το πρωί το όνομα του εκλεκτού του μεγάλου ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι, ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα ορίστηκαν από την Euroleague να διευθύνουν το Παναθηναϊκός Ολυμπιακός, για την 12η αγωνιστική, στο σπουδαίο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου στις 21:30. O έμπειρος ρέφερι Λαμόνικα ήταν ο «άρχων» του αγώνα φέτος στην εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι (103-86) και στη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ (79-84). Ο Ιταλός έχει “σφυρίξει” και στο παρελθόν σε ελληνικό… εμφύλιο, καθώς ήταν διαιτητής και στο 68-65 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στις 10 Απριλίου του 2014 για το Top 16.

Ο Ρίζικ ήταν φέτος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (79-89) και την ήττα του από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (105-106). Είναι η πρώτη του φετινή παρουσία σε φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τον Περούγκα, ο εν λόγω βοηθός δεν έχει βρεθεί φέτος στον δρόμο των δύο ελληνικών ομάδων. Στην παρούσα φάση, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 7-4, ενώ από την άλλη πλευρά, οι ερυθρόλευκο είναι 10οι με 5 νίκες και 6 ήττες στο ενεργητικό τους.

Exit mobile version