Κωνσταντίνος Δέδες – Μπακογιάννης: Ο οδοντίατρος που “πήρε” τη θέση της Κατερίνας Γκαγκάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Δέδες – Μπακογιάννης: Ο οδοντίατρος που “πήρε” τη θέση της Κατερίνας Γκαγκάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κωνσταντίνος Δέδες Μπακογιάννης: Το μότο του στην προεκλογική του καμπάνια ήταν το «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται».

04.12.2019 | 16:54

Κωνσταντίνος Δέδες Μπακογιάννης: Η παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων ήταν η αφορμή για να δούμε και να μάθουμε ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες, πρώην αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης, που πήρε τη θέση της Κατερίνας Γκαγκάκη μετά το σκάνδαλο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο αντιπρόεδρος προήχθη σε πρόεδρο. Ανατρέχοντας στο σύντομο βιογραφικό του στη σελίδα της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» με το ιστορικό του, διαβάζουμε στο τέλος ότι «υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1,ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων!»

Το μότο του στην προεκλογική του καμπάνια ήταν το «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται». Κατάγεται από το Καπανδρίτι, σπούδασε χειρουργός οδοντίατρος, το πρώτο του ιατρείο ήταν στον Ωρωπό και εδώ και δέκα χρόνια έχει την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά. Δηλώνει χειρουργός οδοντίατρος και σχεδιαστής χαμόγελων και η αλήθεια είναι ότι στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 54.500 ακόλουθους συναντάμε συχνά τα λαμπερά χαμόγελα ηθοποιών, παρουσιαστών, προσώπων που κυριαρχούν στις σελίδες των κοσμικών και στην ύλη των lifestyle ενοτήτων. Ήταν αυτοί που βρέθηκαν δίπλα του όταν ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Αθήνας και από το βήμα που διέθεταν τον υποστήριξαν. Η πρόταση ήρθε στον ηλικίας 40 ετών χειρουργό οδοντίατρο από τον ίδιο τον Κώστα Μπακογιάννη. Βρέθηκαν συχνά σε κοινές παρέες, τον άκουσε να μιλά με πάθος για την Αθήνα και όσα πρέπει να αλλάξουν και του ζήτησε να συμπορευθούν.

Εραστής των τεχνών

Αγαπά τις τέχνες όπως λέει, παρακολουθεί συχνά θέατρο, επισκέπτεται μουσεία. Πλέον, καλείται να ηγηθεί της ναυαρχίδας του πολιτισμού της Αθήνας.

Exit mobile version