Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα καυγάς: Το στιγμιότυπο που ζήτησε να κοπεί από το “Globetrotters”
LIFESTYLE

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα καυγάς: Το στιγμιότυπο που ζήτησε να κοπεί από το “Globetrotters”

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα καυγάς: Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους… ομηρικούς καυγάδες του με την Αντελίνα, στην εκπομπή Globetrotters.

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα καυγάς: Ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της εκπομπής “Globetrotters”, όπου και συμμετέχει τη φετινή σεζόν με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, και για τους επικούς καυγάδες που παρακολουθούμε σε κάθε επεισόδια. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως όταν είδε το πρώτο επεισόδιο κοκκίνισε γιατί ο καυγάς που παρακολουθήσαμε ήταν εκτός γυρισμάτων, αλλά θεωρεί πως αν το μοντάζ ήταν διαφορετικό τελικά μπορεί να μην έβλεπε κανείς αυτή την εκπομπή.

«Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας.», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. «Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι ένας χυδαία ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο χατίρι σε κάποιον. Δε μου ζητήθηκε ποτέ. Θεωρούσα πως οι καβγάδες δεν θα έπαιζαν ποτέ και ήταν άχρηστο υλικό για την εκπομπή. Δεν ήξερα.», πρόσθεσε.

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα καυγάς: Τι είπε για την σκηνή που ζήτησε να κόψουν 

«Όταν είδα τον πρώτο καβγά συνειδητοποίησα πως το προφίλ της εκπομπής είναι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επιτυχία της εκπομπής έχει να κάνει με τις επιλογές των ανθρώπων στο μοντάζ», υπογράμμισε. Σε ό,τι αφορά τον τσακωμό του με την Αντελίνα, τον οποίο ζήτησε να κόψουν, είπε: «Δε ζητήσαμε τίποτα να κοπεί πάρα μόνο ένα στιγμιότυπο που έγινε στην Αργεντινή και στο φόβο ότι μπορεί να παιχτεί, ζητήσαμε να μην παιχτεί. Μιλάμε για πολύ έντονο καυγά. Εκεί πέρα στο τανγκό, έγινε χαμός. Έγινε χαμός, χαμός. Ο καυγάς κράτησε όλη μέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις