Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεξίωση Μπάκιγχαμ: Viral – Τριντό, Μακρόν, Τζόνσον και Ρούτε “σπάνε πλάκα” με τον Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Δεξίωση Μπάκιγχαμ: Viral – Τριντό, Μακρόν, Τζόνσον και Ρούτε “σπάνε πλάκα” με τον Τραμπ

Δεξίωση Μπάκιγχαμ: Οι ηγέτες της Βρετανίας, της Γαλλίας, του Καναδά και της Ολλανδίας δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κουτσομπολέψουν τον Τραμπ. Μόνο που δεν ήξεραν ότι βιντεοσκοπούνται.

Δεξίωση Μπάκιγχαμ: Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη δεξίωση των ηγετών του ΝΑΤΟ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου ένας πρόεδρος και τρεις πρωθυπουργοί, έχουν στήσει πηγαδάκι και φαίνεται να σπάνε πλάκα με τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν και δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Ρεπουμπλικανού προέδρου των ΗΠΑ στο βίντεο των 25΄΄ που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter το Καναδέζικο δίκτυο CBC με υποτίτλους, φαίνονται ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και οι πρωθυπουργοί του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον και της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε να κοροϊδεύουν τον Τραμπ για τη συνήθειά του να παραχωρεί μαραθώνιες συνεντεύξεις Τύπου μετά από συναντήσεις με ηγέτες, όπως χθες το πρωί με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ, όπου επιτέθηκε στον Μακρόν για τα σχόλιά του για το «εγκεφαλικά νεκρό» ΝΑΤΟ και αργότερα με τον Γάλλο πρόεδρο

Ο Τζόνσον ρωτά τον Μακρόν «ώστε γι’ αυτό άργησες να έρθεις;», αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος με τον Τραμπ. «Άργησε επειδή ο Τραμπ παραχωρεί 40λεπτες συνεντεύξεις Τύπου», πετάγεται ο Τριντό, χωρίς να κατονομάζει τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο Μακρόν απαντά κάτι, που δεν ακούγεται, κι ο Τριντό συνεχίζει τις μπηχτές κατά του Τραμπ: «Είδατε πώς έπεσαν τα σαγόνια των συνεργατών του», λέει κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση αναφερόμενος πιθανότατα στα όσα είπε ο Τραμπ. Τζόνσον και Μακρόν φαίνονται να σκάνε στα γέλια, αν και… δυστυχώς δεν ακούγονται οι απαντήσεις τους.

Δεξίωση Μπάκιγχαμ: Αντιδράσεις στο Twitter

Στο πηγαδάκι ήταν παρούσα και η πριγκίπισσα Άννα η οποία σύμφωνα με τη Daily Mail δεν φαίνεται να συμμετέχει στη συζήτηση. Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter. «Ο περισσότερος κόσμος τον περιφρονεί», γράφει κάποιος, εννοώντας τον Τραμπ, ενώ ένας δεύτερος είναι πιο επιφυλακτικός: «Δεν είμαι οπαδός του Τραμπ, αλλά είναι πρόεδρος των ΗΠΑ και ο μεγαλύτερος εμπορικός μας εταίρος», αναφέρει. Κάποιοι επικρίνουν το καναδικό δίκτυο που διέρρευσε αυτό το βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις