Ποντίκια δάγκωσαν μωρό: Στο νοσοκομείο βρέφος από το Διδυμότειχο

ΕΛΛΑΔΑ

Ποντίκια δάγκωσαν μωρό: Στο νοσοκομείο βρέφος από το Διδυμότειχο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ποντίκια δάγκωσαν μωρό: Το βρέφος έχει σοβαρά τραύματα στο σώμα του - Έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

04.12.2019 | 12:29

Ποντίκια δάγκωσαν μωρό: Άναυδοι έμειναν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου στη θέα των τραυμάτων που είχε ένα βρέφος, σχεδόν πέντε μηνών, από ποντίκια σε διάφορα σημεία του σώματός του. Το κοριτσάκι αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evrosonline.gr.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μάλλον η επίθεση δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς του βρέφους και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μάλλον τα ξημερώματα ενώ το μωρό κοιμόταν αλλά οι γονείς το αντιλήφθηκαν το πρωί.

Ποντίκια δάγκωσαν μωρό: Συνελήφθη ο πατέρας του βρέφους

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι κοιμόταν όσο τα ποντίκια το τραυμάτισαν, με τους γονείς του να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Όταν ξύπνησαν το πρωί είδαν το μωρό με δαγκωματιές και το μετέφεραν εσπευσμένα στο  νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον πατέρα του βρέφους με την κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η μητέρα του είναι κάτω των 18 ετών.

Αγωνία για το μωρό που νοσηλεύεται με σηψαιμικό σοκ

Την ίδια στιγμή, στην εντατική βρίσκεται ένα κοριτσάκι δύο ετών με  σηψαιμικό σοκ. Το μόλις δύο ετών κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Κέρκυρα, συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου. Το παιδί εισήχθη αμέσως σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Πάτρας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη. Οι γιατροί του νοσοκομείου της Κέρκυρας διέγνωσαν το πρόβλημα στο δύο ετών κοριτσάκι κι αμέσως ζήτησαν τη συνδρομή αεροσκάφους για την κατεπείγουσα μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Αμέσως απογειώθηκε ένα C-130 με προορισμό το αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας». Στο νησί του Ιονίου, ωστόσο, επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και το στρατιωτικό αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω πυκνής ομίχλης. Οι γιατροί στην Κέρκυρα έδωσαν ότι είχαν και κατάφεραν να σταθεροποιήσουν προσωρινά την κατάσταση του παιδιού, έως ότου μεταφερθεί με ασθενοφόρο στην Πάτρα. Οι γιατροί και το προσωπικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας παρακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας την εξέλιξη στην υγεία του κοριτσιού.

Exit mobile version