ΙΚΥ: Φοιτητικό επίδομα από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

ΕΛΛΑΔΑ

ΙΚΥ: Φοιτητικό επίδομα από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

ΙΚΥ: Νέες θέσεις για χορήγηση υποτροφίών προκηρύσσει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών της Κύπρου. Ακόμη, η ΟΠΑΠ Κύπρου σε συνεργασία με το ΙΚΥ προκηρύσσει επίσης πέντε υποτροφίες

04.12.2019 | 15:54

ΙΚΥ: Ο ΟΠΑΠ Κύπρου γιορτάζει την συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής και ύπαρξής της στη Κύπρο. Σε συνεργασία με το ΙΚΥ, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, της Κύπρου, προκηρύσσει τη χορήγηση πέντε υποτροφιών.

Απευθύνεται κυρίως σε πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που θέλουν να αποκτήσουν πτυχίο σπουδάζοντας στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Κατανομή θέσεων ανά επιστήμες:

2 – Φυσικής Αγωγής
1 – Διοίκηση Επιχειρήσεων
1 – Νομική
1 – Κοινωνιολογία
Η μηνιαία αμοιβή “αγγίζει” τα 250 ευρώ για 12 μήνες. Η συνολική αμοιβή θα φτάσει τα €3.000.

Κατεβάστε το έντυπο αίτησης εδώ:

aitisi_87

Αιτήσεις έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

ΙΚΥ: Και άλλη προκήρυξη για την απόκτηση ανταποδοτικών υποτροφιών.

Ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, η υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση ανταποδοτικών υποτροφιών. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) χορηγεί 3.771 προπτυχιακές υποτροφίες και καλεί επιμελείς φοιτητές να δηλώσουν ενδιαφέρον. Οι χορηγίες απευθύνονται σε επιμελείς φοιτητές που σπουδάζουν σε όλα τα Τμήματα και Σχολές των ΑΕΙ της χώρας και ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ).

Οι Έλληνες και Αλλοδαποί προπτυχιακοί φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και Ανώτατων Σχολών Καλών Τεχνών έχουν το δικαίωμα συμμετοχής. Το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας ΕΚΟ ή αλλιώς Φοιτητικού Επιδόματος ΙΚΥ ανέρχεται σε 200 ευρώ για τους σπουδάζοντες στον τόπο κύριας κατοικίας τους και 380 ευρώ για τους σπουδάζοντες σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που βρίσκονται εκτός του τόπου της κύριας κατοικίας τους.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».

Περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις (όροι, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, προθεσμίες κ.λπ.) παρέχονται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ – Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία) στα τηλέφωνα 210-3726358 και 210-3726360.

Τεχνική υποστήριξη αναφορικά με την ηλεκτρονική αίτηση (κωδικοί, σύνδεση, αποθήκευση αίτησης, online υποβολή κλπ) παρέχεται μέσω του email: ikywebsupport@iky.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΥΠAΙΘ έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00.

Δείτε τον κανονισμό εδώ:

kanonismos_1.pdf

Exit mobile version