Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμένο σπίτι στην Άνω Πόλη
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμένο σπίτι στην Άνω Πόλη

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, δεν απειλούνται παρακείμενα σπίτια.

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα:  Κινητοποίηση στην πυροσβεστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης μετά από πληροφορία για φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η φωτιά στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε πριν από λίγο, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Πρόκειται για ακατοίκητη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Λεωτυχίδου 5 της Άνω Πόλης.

Στο σημείο επιχειρούν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με οκτώ Πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, δεν απειλούνται παρακείμενα σπίτια. Η κατάσβεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

φωτιά θεσσαλονίκη τώρα:

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε 24 ώρες

Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα κελιά τους το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2019, γύρω στις 23:00. Στη σύλληψη 10 αλλοδαπών προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά από μικρής έκτασης φωτιά που προκάλεσαν κρατούμενοι στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών στη Μενεμένη.

Η φωτιά ξέσπασε χθες στις 11 το βράδυ σε κελί αλλοδαπών κρατουμένων, ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο. Σβήστηκε από αστυνομικούς του Μεταγωγών, πριν φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία ειδοποιήθηκε μαζί με το ΕΚΑΒ.

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός κρατούμενου. Οι μόνες φθορές βρέθηκαν σε κλινοσκεπάσματα και στρώματα. Για το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δέκα αλλοδαπών, Αλγερινών και Μαροκινών.. Αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Τρίτη φωτιά στην Θεσσαλονίκη μέσα σε μία εβδομάδα

Η φωτιά στην Θεσσαλονίκη τώρα αποτελεί την τρίτη που καλείται η πυροσβεστική να σβήσει αυτήν την εβδομάδα. Την περασμένη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 περίπου στις 17:00το απόγευμα,  εκδηλώθηκε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Κατερίνης 5. Έλαβε χώρα στην περιοχή του ONE SALONICA στη δυτική Θεσσαλονίκη.  Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 12 άνδρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κτήριο διέμεναν πρόσφυγες. Ωστόσο, από τη φωτιά δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτήριο. Τα αίτια της φωτιάς διερευνά η Πυροσβεστική.

Σχετικά με το περιστατικό των αλλοδαπών που έβαλαν φωτιά στα κελιά τους στη Θεσσαλονίκη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις