Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος: Φωτιά σε υπαίθριο πάρκινγκ (PICS)
ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος: Φωτιά σε υπαίθριο πάρκινγκ (PICS)

Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος: Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, καθώς κλήθηκε να επέμβει σε φωτιά που είχε ξεσπάσει σε όχημα στον Ταύρο.

Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος: Πρόκειται για όχημα τύπου βαν που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάργκινγκ και το οποίο και καταστράφηκε. Γύρω στις 01:20, ξημερώματα Τετάρτης η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φλεγόμενο όχημα στον Ταύρο, Αττικής. Το εν λόγω όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Μαραθώνος και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, το όχημα κάηκε ολοσχερώς.

Ωστόσο, οι πυροσβέστες περιόρισαν τη ζημιά μόνο στο βαν και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα οχήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Τη διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος

Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος: Πλάνα από το υπάιθριο πάρκινγκ μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής

Εμπρησμός αυτοκινήτου Ταύρος: Δεύτερος εμπρησμός μέσα σε ένα μήνα

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει εμπρησμός αυτοκινήτου στον Ταύρο μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Στις 19 Νοεμβρίου η πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας. Τρία οχήματα κάηκαν ολοσχερώς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε δώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το συμβάν έλαβε χώρα στις 04:30 σε πολυκατοικία στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, ίδια οδό με το σημερινό συμβάν. Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο, η οποία επεκτάθηκε και σε άλλα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να καούν και τα τρία. Η Πυροσβεστική είχε αποδώσει και τότε την πυρκαγιά σε εμπρησμό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις