Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη γκαζάκι Θεσσαλονίκη: Μπροστά από καφετέρια στην Αριστοτέλους
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη γκαζάκι Θεσσαλονίκη: Μπροστά από καφετέρια στην Αριστοτέλους

Έκρηξη γκαζάκι Θεσσαλονίκη: Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε μπροστά στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκαλώντας υλικές ζημιές στην τζαμαρία του.

Έκρηξη γκαζάκι ΘεσσαλονίκηΈκρηξη από γκαζάκι σημειώθηκε τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Ευόσμου μπροστά από καφετέρια στην οδό Αριστοτέλους. Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε μπροστά στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκαλώντας υλικές ζημιές στην τζαμαρία του. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου. Επιπλέον παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί λίγους μήνες πριν ξανά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, είχε σημειωθεί η έκρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Φλέμινγκ 44 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, με 2 οχήματα και 6 άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε ένας ελαφρά τραυματισμένος, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου όπου σημειώθηκε η έκρηξη φαίνεται να απουσίαζε την ώρα της έκρηξης. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις