Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτόνησε με καραμπίνα – Αργολίδα: Έδωσε τέλος στην ζωή του έξω από το σπίτι του
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα – Αργολίδα: Έδωσε τέλος στην ζωή του έξω από το σπίτι του

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα - Αργολίδα: Ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του κάτω από το σπίτι του πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Κίου στρέφοντας προς τον εαυτό του μια κυνηγετική καραμπίνα.

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα – Αργολίδα: Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί ένας άνδρας στο κέντρο της Νέας Κίου στην Αργολίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία. Σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες ο αυτόχειρας 35 περίπου χρονών έβαλε τέλος στη ζωή του κάτω από το σπίτι του πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Κίου στρέφοντας προς τον εαυτό του μια κυνηγετική καραμπίνα. Τον αυτόχειρα εντόπισε συγγενής του στις 6 το πρωί, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που έσπρωξαν τον 35χρονο στην απονενοημένη αυτή πράξη.

Στο σημείο βρέθηκαν περιπολικά της αστυνομίας, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό του αυτόχειρα στο νοσοκομείο Άργους. Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ασφαλείας Άργους.  Ακόμα ένα περιστατικό με αυτοκτονία με καραμπίνα σημειώθηκε έναν μήνα πριν στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, ο αυτόχειρας λίγο πριν αυτοπυροβοληθεί με κυνηγετική καραμπίνα έστειλε sms σε κοντινά του πρόσωπα. «Δεν αντέχω άλλο». Ο 61χρονος διέμενε στο διαμέρισμα με τη σύζυγο του και το παιδί τους. Τη στιγμή του τραγικού συμβάντος η γυναίκα και το παιδί απουσίαζαν. Ο άτυχος άντρας είχε ακόμη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις