Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Ξάνθη σκάνδαλο: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου στον Μαρινάκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ Ξάνθη σκάνδαλο: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου στον Μαρινάκη

ΠΑΟΚ Ξάνθη σκάνδαλο: Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, σημείωσε πως στον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, πόσω μάλλον στην Super League.

ΠΑΟΚ Ξάνθη σκάνδαλοΤην εκτίμησή του για τα όσα έχουν κυκλοφορήσει σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη από το ρεπορτάζ του ONE Channel σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφερόμενος στην παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, σημείωσε πως στον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, πόσω μάλλον στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Metropolis FM»: «Θεωρώ ότι ο Σαββίδης πρέπει να πει ένα ευχαριστώ στον Μαρινάκη γιατί του μαθαίνει πράγματα που δεν ξέρει καθώς έρχεται από άλλη χώρα. Ο Μαρινάκης έχει ΜΜΕ και δεν φαίνεται πουθενά εκτός από το ONE. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σχέση με την Ξάνθη. Την ομάδα την έχουν δύο σοβαροί επιχειρηματίες και δεν έχουν ανάγκη τον Σαββίδη καθώς έχουν την δική τους οικονομική επιφάνεια. Όλα αυτά είναι ένας αντιπερισπασμός για όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όσα θα γίνουν στην συνέχεια. Δεν γίνεται να διαμαρτύρεται για όλους ο Ολυμπιακός, για όλους τους διαιτητές είτε είναι από την Ελλάδα, είτε από την Κίνα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το Νoor 1 είναι μία περιπέτεια, ο καθένας πρέπει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα και όχι με του άλλου.

Δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλο αλλά θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης και η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι αυτή που έχει δίκιο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έπρεπε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, όχι στην Super League. Πιέσεις δέχονται όσοι δεν είναι αξιοπρεπείς και είναι ευάλωτοι, οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα να φοβούνται για κάτι».

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει τον ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις