Νίκος Γεωργιάδης – Πολάκης: «Είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Γεωργιάδης – Πολάκης: «Είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νίκος Γεωργιάδης - Πολάκης: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας τονίζει ότι το άρθρο με το οποίο παραγράφηκε το αδίκημα αναθεωρήθηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

03.12.2019 | 15:51

Νίκος Γεωργιάδης – Πολάκης: Επίθεση κατά του Νίκου Γεωργιάδη εξαπέλυσε μέσα από το Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Με αφορμή την παραγραφή του αδικήματος της της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, ο κ. Πολάκης τον αποκαλεί «βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους» και τονίζει ότι το άρθρο με το οποίο παραγράφηκε το αδίκημα αναθεωρήθηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει!!!Αυτή η “παραγραφή” θα περάσει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ελληνικής Δικαιοσύνης και των ποινικών της κωδίκων!!!!!ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτή την προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος;;;;

Exit mobile version