Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νώντας Παπαντωνίου: Η πρώτη κοινή έξοδος με την… πρώην παίκτρια του GNTM, Ασημίνα
LIFESTYLE

Νώντας Παπαντωνίου: Η πρώτη κοινή έξοδος με την… πρώην παίκτρια του GNTM, Ασημίνα

Νώντας Παπαντωνίου: O Νώντας Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη γύρισε σελίδα στη ζωή του και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ασημίνας Χαρίτου από το GNTM.

Νώντας Παπαντωνίου: Ερωτευμένοι πολύ φαίνεται ότι είναι η Ασημίνα του GNTM και ο Νώντας Παπαντωνίου, που δεν σταματούν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Ασημίνας του GNTM ο Νώντας Παπαντωνίου, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο που έχει γίνει πολύ γνωστό από το σόου του Star, αποχώρησε χθες από το ριάλιτι μόδας.  Έτσι, το ζευγάρι θέλησε να βγει να διασκεδάσει στα μπουζούκια, κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Όπως είναι λογικό, οι φωτογραφίες τους μαζί τραβήχτηκαν άμεσα από τους θαμώνες και όχι μόνο.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο διάσημος μπασκετμπολίστας Νώντας Παπαντωνίου έχει ξεπεράσει για τα καλά την Ιωάννα Τούνη, πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι My style rocks. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» έδειξε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του Νώντα Παπαντωνίου και της Ασημίνας Χαρίτου μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Οι δύο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα και στην παρέα βρισκόταν και η Άννα Χατζή.

Νώντας Παπαντωνίου: Aπόσπασμα από την εκπομπή
Δείτε ακόμα

Ήρθε επιτέλους η ώρα της Ασημίνας: Η αποχώρηση της παίκτριας και το γοερό κλάμα της Κάτιας 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις