Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία: Την ώρα που φόρτιζε το κινητό του
ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία: Την ώρα που φόρτιζε το κινητό του

Άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία: Ο άτυχος άνδρας χρησιμοποιούσε το κινητό του την ώρα που το φόρτιζε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία: Ένας άνδρας από την Ταϊλάνδη βρήκε τραγικό θάνατο πιθανόν από ηλεκτροπληξία ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που το φόρτιζε στο σπίτι του. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 28χρονος Kittisak Moonkitti βρισκόταν στο δωμάτιό του και έπαιζε κάποιο παιχνίδι στο Android κινητό του ενώ αυτό φόρτιζε. Όταν η μητέρα του πήγε να δει τι κάνει, επειδή δεν απαντούσε, τον βρήκε αναίσθητο στο κρεβάτι με το κινητό ανά χείρας και σημάδια εγκαύματος στα χέρια του.

Κάλεσε την αστυνομία και οι αξιωματικοί που κατέφθασαν διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όπως δήλωσαν, το πιθανότερο είναι ο θάνατος να προήλθε από ηλεκτροπληξία από το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο ανέφεραν πως θα διενεργηθεί νεκροψία για να επιβεβαιωθεί ότι αυτή είναι πράγματι η αιτία του θανάτου.

Άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία: Ακόμα ένα περιστατικό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη πριν λίγες εβδομάδες όταν μια έφηβη, στην πόλη Τσάιγιαφουμ, στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη, πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό τηλέφωνό της με ένα φθαρμένο καλώδιο, το οποίο ήρθε σε επαφή με τα μεταλλικά πόδια του κρεβατιού της.

Η Νονγκ Γινγκ φόρτιζε την τηλεφωνική συσκευή της και, παράλληλα, έπαιζε με αυτή ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Ωστόσο, το φθαρμένο καλώδιο του φορτιστή, το οποίο, λόγω φθοράς, ήταν καλυμμένο με μονωτική ταινία, ήλθε σε επαφή με τον αλουμινένιο σκελετό του κρεβατιού, με αποτέλεσμα το νεαρό κορίτσι να βρει ακαριαίο θάνατο.

Δείτε επίσης 

Αυστραλός έζησε δύο εβδομάδες πίνοντας νερό που προοριζόταν για ζώα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις