Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατροκτόνος Άγιοι Ανάργυροι: Μαχαίρωσε τον πατέρα του μέχρι θανάτου και συνελήφθη
ΕΛΛΑΔΑ

Πατροκτόνος Άγιοι Ανάργυροι: Μαχαίρωσε τον πατέρα του μέχρι θανάτου και συνελήφθη

Πατροκτόνος Άγιοι Ανάργυροι: Ο 47χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δεν πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Πατροκτόνος Άγιοι ΑνάργυροιΣτη σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα προέβησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας συνελήφθη σε καφετέρια στην οδό Ακαδημίας. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους βρέθηκε ένας 71χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι σε θώρακα και κοιλιά.Το περιστατικό έλαβε χώρα επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως.

Ο 47χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δεν πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Τη στιγμή της σύλληψης έφερε μαζί του και το μαχαίρι της δολοφονίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Γνωστό του πρόσωπο εντόπισε τον 71χρονο, το οποίο ανησύχησε και πήγε από το σπίτι του να δει τι συμβαίνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις