Σιμεόνε Μέσι: Η αντίδραση του Αργεντινού προπονητή στο Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα που έγινε viral

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιμεόνε Μέσι: Η αντίδραση του Αργεντινού προπονητή στο Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα που έγινε viral

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Σιμεόνε Μέσι: Viral έχει γίνει η αντίδραση του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, για το γκολ που σκόραρε ο Μέσι κόντρα στην ομάδα του.

03.12.2019 | 17:05

Σιμεόνε ΜέσιΤο γύρο του διαδικτύου κάνει η αντίδραση του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, στο τρομερό γκολ του Μέσι που έδωσε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στη La Liga. Στην επέλαση και το γκολ του Λιονέλ Μέσι, ο Ντιέγο Σιμεόνε έβγαλε τη χαρακτηριστική του ένταση, μα με το που μπήκε η μπάλα στα δίχτυα, έδειξε ότι κατανοεί πως κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σταματήσει τον απίστευτο συμπατριώτη του και το μόνο που έκανε, ήταν να χειροκροτήσει τη γκολάρα εις βάρος της ομάδας του και τη νίκη της Μπαρτσελόνα την Κυριακή το βράδυ.

Για την ιστορία, το εκπληκτικό αυτό τέρμα του Αργεντινού σούπερ σταρ, ήταν το 30ο σε 35 αναμετρήσεις απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία φαίνεται πως ο Μέσι έχει γίνει… πραγματικός εφιάλτης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Λιονέλ Μέσι σκοράρει ένα γκολ ανά 83.9 λεπτά κόντρα στην Ατλέτικο. Μάλιστα, ο εξωγήινος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει και 7 ασίστ απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», γεγονός που δείχνει ότι έχει συμμετοχή σε 37 σε συνολικά 35 εμφανίσεις. Τα στατιστικά αυτά είναι πραγματικά εκπληκτικά, αν αναλογιστεί κανείς πόσο στενά μαρκάρεται σε κάθε αγώνα από τους παίκτες της Ατλέτικο.

Exit mobile version