Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός ΠΑΟΚ επεισόδια 2019: Ο Σβιντέρσκι περιγράφει σοκαρισμένος όσα έζησε πριν την έναρξη του ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ επεισόδια 2019: Ο Σβιντέρσκι περιγράφει σοκαρισμένος όσα έζησε πριν την έναρξη του ντέρμπι

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ επεισόδια 2019: «Οι αστυνομικοί έτρεξαν αμέσως στο σημείο και ένας από αυτούς με έσπρωξε με την ασπίδα του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σβιντέρσκι.

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ επεισόδια 2019Σοκαρισμένος δηλώνει ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την άφιξη της αποστολής των ασπρόμαυρων στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του μεγάλου ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο νεαρός σέντερ φορ μίλησε σε πολωνικό μέσο και περιέγραψε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Φάληρο. «Επικρατούσε σύγχυση. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού δεν άνοιξαν την πύλη ώστε να μπούμε κατευθείαν στα αποδυτήρια. Έπρεπε να περπατήσουμε μια απόσταση και χωρίς να ξέρω από που και πότε εμφανίστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα. Οι αστυνομικοί έτρεξαν αμέσως στο σημείο και ένας από αυτούς με έσπρωξε με την ασπίδα του. Δεν μπόρεσα να διακρίνω ποιος και γιατί, είμαι πάντως ακόμη ζωντανός. Όσο για τη ρίψη αντικειμένων δεν είδα κάτι τέτοιο. Καταφέραμε να μπούμε στα αποδυτήρια.

Στην Ελλάδα αυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι. Η αδρεναλίνη είναι σε ψηλότερα επίπεδα από ότι συνήθως. Όπως και να έχει παίξαμε καλά, σε μια δύσκολη έδρα και πήραμε μια πολύτιμη ισοπαλία, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει», σημείωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ενώ κατέληξε με ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία του. «Θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Είναι καλό αυτό που έχω πετύχει μέχρι τώρα. Ο επιθετικός άλλωστε τρέφεται από τα γκολ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις