Λευκός Οίκος Χριστούγεννα 2019: Στόλισε η Μελάνια Τραμπ ντυμένη στην πένα

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λευκός Οίκος Χριστούγεννα 2019: Στόλισε η Μελάνια Τραμπ ντυμένη στην πένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Λευκός Οίκος Χριστούγεννα 2019: Δεκάδες δέντρα και απίθανο deco έφεραν τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, με την Μελάνια να είναι εκθαμβωτικά ντυμένη.

02.12.2019 | 11:47

Λευκός Οίκος Χριστούγεννα 2019: Τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του Λευκού Οίκου παρουσίασε χθες η Μελάνια Τραμπ, σε ένα εορταστικό βίντεο που την δείχνει να προσθέτει τις τελευταίες πινελιές σε ένα ντεκόρ που ονομάστηκε «Το Αμερικανικό Πνεύμα». Στο βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter αλλά και στο κανάλι του Λευκού Οίκου στο YouTube, η Πρώτη Κυρία φορώντας ένα κρεμ παλτό, ταιριαστό φόρεμα και λευκές 12ποντες γόβες στιλέτο, απολαμβάνει την δουλειά των εθελοντών που βοήθησαν στην διακόσμηση της επίσημης κατοικίας. Στην ανάρτησή της, η Μελάνια Τραμπ, έγραψε: «Το Αμερικανικό Πνεύμα λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού με όλους εσάς και είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων».

Λάμψη, πολυτέλεια και πατριωτισμός στο φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Όσο για την φετινή διακόσμηση, η λάμψη και η πολυτέλεια ήταν και πάλι διάχυτα παντού, με το ψεύτικο χιόνι, τα διακοσμητικά λευκά αστέρια που κρέμονται από το ταβάνι, τα στολίδια με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και ένα πελώριο ημερολόγιο που μετρά αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, υπήρχε και ένα στολίδι σε σχήμα γραμμάτων του παιχνιδιού scrabble που έγραφε «Be Best» – η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας. Άλλες στολίδια φαίνεται πως συνεχίζουν την ιδέα των παιδικών παιχνιδιών, με κομμάτια ντόμινο και τράπουλες κρεμασμένες από τα δέντρα.

Λευκός Οίκος Χριστούγεννα 2019:  Η Μελάνια Τραμπ επιθεωρεί το μπισκοτόσπιτο μινιατούρα του Λευκού Οίκου

Στα πλάνα, φαίνεται επίσης πως τουλάχιστον ένας από τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου είναι στολισμένος με λευκές αιωρούμενες χιονονιφάδες. Η Μελάνια Τραμπ, στο βίντεο, φαίνεται να βάζει τις τελικές πινελιές στην διακόσμηση και μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο, ρίχνει ψεύτικο χιόνι επάνω σε ένα λευκό δέντρο, ενώ σε ένα άλλο, επιδιορθώνει τα κόκκινα τριαντάφυλλα που περιβάλλουν ένα τζάκι.

Λευκός Οίκος Χριστούγεννα 2019: Εντυπωσιακός διάκοσμος από κόκκινα τριαντάφυλλα γύρω από ένα τζάκι

Η Μελάνια Τραμπ και το προσωπικό της εργάστηκαν επί μήνες – οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από το καλοκαίρι – για τον στολισμό του Λευκού Οίκου με την ελπίδα πως φέτος δεν θα ακουστούν αρνητικά σχόλια. Το Σάββατο, σε ανάρτησή της που συνοδευόταν από πολλές φωτογραφίες, έγραψε: Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στον Λευκό Οίκο. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε για να διακοσμήσετε το δέντρο. Ανυπομονώντας να το δείξουμε αύριο το βράδυ».

https://twitter.com/WhiteHouse/status/1200898055932956673

 

Exit mobile version