Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Πιο λαμπεροί από ποτέ στο Λονδίνο
LIFESTYLE

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Πιο λαμπεροί από ποτέ στο Λονδίνο

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Το λαμπερό ζευγάρι για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro για την red carpet εμφάνισή του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να παραστούν στα British Independent Film Awards. O Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελούν από τα πιο stylish ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Το λαμπερό ζευγάρι για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro για την red carpet εμφάνισή του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα με εντυπωσιακή πλάτη και ο Κωστής Μαραβέγιας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Στο λογαριασμό των Mi-Ro αλλά και της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram πήραμε μια γεύση από την εμφάνιση της ηθοποιού και του αγαπημένου της Κωστή Μαραβέγια. Το μακιγιάζ της Τόνιας Σωτηροπούλου ήταν διακριτικό στα μάτια, αλλά εντυπωσιακό στα χείλη.

Φυσικά, η τουαλέτα της με κεντήματα και την πλάτη έξω έδωσαν ένα σέξι αέρα στην εμφάνισή της. Το λαμπερό ζευγάρι για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro για την red carpet εμφάνισή του και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα με εντυπωσιακή πλάτη και ο Κωστής Μαραβέγιας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Στο λογαριασμό των Mi-Ro αλλά και της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram πήραμε μια γεύση από την εμφάνιση της ηθοποιού και του αγαπημένου της Κωστή Μαραβέγια. Το μακιγιάζ της Τόνιας Σωτηροπούλου ήταν διακριτικό στα μάτια, αλλά εντυπωσιακό στα χείλη. Φυσικά, η τουαλέτα της με κεντήματα και την πλάτη έξω έδωσαν ένα σέξι αέρα στην εμφάνισή της.

View this post on Instagram

#BIFAs #london #films

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις