Μελάνια Τραμπ στυλ: Σε άκρως κομψή εμφάνιση στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ στυλ: Σε άκρως κομψή εμφάνιση στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μελάνια Τραμπ στυλ: Η πρώτη κυρία συμμετέχει στον στολισμό της εορταστικής διακόσμησης του Λευκού Οίκου.

02.12.2019 | 22:30

Μελάνια Τραμπ στυλ: Τα Χριστούγεννα έρχονται στον Λευκό Οίκο με πατριωτική διάθεση. Η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., Μελάνια Τραμπ δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει στον στολισμό της εορταστικής διακόσμησης. Έτσι, σε βίντεο που ανέβασε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ στο επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου στο youtube, βλέπουμε την πυρετώδη προετοιμασία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, δημοσιεύτηκε και στον επίσημο λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter.  Η γιορτινή διακόσμηση περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, λουλούδια και στολίδια που παραπέμπουν στην καμπάνια της «Be Best». Πάρ’όλα αυτά, τις εντυπώσεις κέρδισε το στυλ της κομψής Μελάνια Τραμπ. Εμφανίστηκε φορώντας ένα κρεμ παλτό, ασορτί φόρεμα και λευκές 12ποντες γόβες στιλέτο. Η ίδια, φαίνεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση. Σε ένα στιγμιότυπο ρίχνει ψεύτικο χιόνι επάνω σε ένα λευκό δέντρο, ενώ σε ένα άλλο, επιδιορθώνει τα κόκκινα τριαντάφυλλα που περιβάλλουν ένα τζάκι. Ακόμη, οι στολισμοί περιλαμβάνουν και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων. Κόκκινα και λευκά λουλούδια και χάρτινα αστέρια που κρέμονται από την οροφή συμπληρώνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Δήλωσε “ότι θαυμάζει τη δουλειά των εθελοντών”

Στην ανάρτησή της, η Μελάνια Τραμπ, έγραψε: «Το Αμερικανικό Πνεύμα λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού με όλους εσάς. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων». Επιπλέον, δήλωσε ότι θαυμάζει τη δουλειά των εθελοντών που βοήθησαν στη διακόσμηση και το στολισμό της επίσημης κατοικίας του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου.

https://twitter.com/FLOTUS/status/1200895752660226048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200895752660226048&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F951211%2Fhristougenna-ston-leuko-oiko-i-melania-parousiazei-tin-patriotiki-diakosmisi%2F

Μελάνια Τραμπ στυλ: Την προηγούμενη Δευτέρα είχε υποδεχθεί και το επίσημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου είχε υποδεχθεί το επίσημο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Λευκού Οίκου την περασμένη Δευτέρα. Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε και τότε με το στυλ της. Έκανε την εμφάνισή της φορώντας μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες και ένα φλοράλ Dolce & Gabbana παλτό. Περίμενε στο κατώφλι του Λευκού Οίκου την ιππήλατη άμαξα, με μία στρατιωτική μπάντα να παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική. Η άφιξή του σήμανε την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στο Λευκό Οίκο, καθώς αποτελεί στο κεντρικό στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Το φετινό δέντρο έχει ύψος πάνω από 5 μέτρα και είναι ηλικίας 16 ετών, ενώ θα εκτίθεται στο Μπλε Δωμάτιο.

Exit mobile version