Λούνα παρκ ατύχημα Ταϊλάνδη: Η στιγμή που 6 άτομα «εκτοξεύονται» από παιχνίδι

ΚΟΣΜΟΣ

Λούνα παρκ ατύχημα Ταϊλάνδη: Η στιγμή που 6 άτομα «εκτοξεύονται» από παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Λούνα παρκ ατύχημα Ταϊλάνδη: Την τρομακτική στιγμή που άνθρωποι εκτοξεύονται από περιστρεφόμενο παιχνίδι σε λούνα παρκ κατέγραψε κάμερα.

02.12.2019 | 10:02

Λούνα παρκ ατύχημα Ταϊλάνδη: Την τρομακτική στιγμή που έξι άτομα εκτοξεύονται από περιστρεφόμενο παιχνίδι σε λούνα παρκ κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.  Αυτόπτες μάρτυρες βιντεοσκοπούσαν φίλους τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο λούνα παρκ όταν η μπάρα ασφαλείας έπαθε βλάβη και έξι άτομα βρέθηκαν στον αέρα. Οι συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ένα θεματικό πάρκο στο Lopburi της κεντρικής Ταϊλάνδης. Η ράβδος ασφαλείας, που υποτίθεται ήταν κλειδωμένη, σηκώθηκε, ρίχνοντας τον κόσμο από τα θύματα.

Συγκλονισμένοι οι θεατές του λούνα παρκ βοήθησαν τους ανθρώπους που έπεσαν από το παιχνίδι. Ο χειριστής του παιχνιδιού βλέποντας τους ανθρώπους στον αέρα, πάτησε άμεσα το κουμπί απενεργοποίησης του παιχνιδιού προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες άνδρας σκοτώθηκε όταν αμαξίδιο από το τρενάκι του λούνα παρκ έπεσε πάνω του.

Λούνα παρκ ατύχημα Ταϊλάνδη: Βίντεο από το λούνα παρκ 

Βερολίνο: Νεκρός άνδρας που τον πλάκωσε τρενάκι λούνα πάρκ στη χριστουγεννιάτικη αγορά

Ένας άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο στο Λούνα Παρκ του Βερολίνου πριν από λίγες ημέρες. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν το βαγονάκι τον καταπλάκωσε με τις προσπάθειες ανάνηψής του στο σημείο του δυστυχήματος να αποβαίνουν άκαρπες. Μια οικογένεια που βρισκόταν πάνω στο τρενάκι τη στιγμή του δυστυχήματος, υπέστη σοκ και έλαβε άμεσα ψυχολογική υποστήριξη.

Κατά πάρα πιθανότητα, ο άνδρας εργαζόταν στο Λούνα Παρκ ως συνοδός στο τρενάκι. Η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, όπου συνέβη το δυστύχημα, είχε ανοίξει τις πύλες της μόλις μια μέρα νωρίτερα. Η αγορά έκλεισε έπειτα από το περιστατικό.

Exit mobile version