Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χίος μετανάστες: Σοβαρά επεισόδια στη ΒΙΑΛ – Τραυματίστηκε και αστυνομικός
ΕΛΛΑΔΑ

Χίος μετανάστες: Σοβαρά επεισόδια στη ΒΙΑΛ – Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Χίος μετανάστες: Τα επεισόδια ξεκίνησαν με πετροπόλεμο μεταξύ Αφγανών και Σύρων και συνεχίστηκαν με τους Παλαιστίνιους για άγνωστη αιτία.

Χίος μετανάστες: Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ μεταξύ Αφγανών και Αράβων αιτούντων άσυλοσημειώθηκαν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios.gr.  Τα επεισόδια ξεκίνησαν το απόγευμα και κράτησαν μέχρι το βράδυ της Κυριακής ενώ είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα καθώς και ένας αστυνομικός στο χέρι.

Όπως αναφέρει η ίδια τοπική ιστοσελίδα, τα επεισόδια ξεκίνησαν για άγνωστη αιτία με πετροπόλεμο μεταξύ Αφγανών και Σύρων και συνεχίστηκαν με τους Παλαιστίνιους.Τα επεισόδια έληξαν αργά το βράδυ και για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενεργοποιήθηκε το σύνολο της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν προσαχθεί τρία άτομα, ως πρωτεργάτες των όσων συνέβησαν. Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ και σε υποδομές για 1.000 άτομα διαμένουν περισσότεροι από 5.000 αιτούντες άσυλο.

Χίος μετανάστες: Το Politischios.gr στα σημεία που σχεδιάζονται δομές
Δείτε ακόμη

Παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα: 81.492 από τον Γενάρη μέχρι τον Σεπτέμβρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις