Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκότωσε την φίλη του Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος για ανθρωποκτονία
ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσε την φίλη του Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος για ανθρωποκτονία

Σκότωσε την φίλη του Κρήτη: Ο θάνατος της 31χρονης αρχικά συνδέθηκε με τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών που βρέθηκαν στον χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Σκότωσε την φίλη του Κρήτη: Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα μετά τις έντεκα, ο 40χρονος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 31 ετών φίλης του. Η 31χρονη βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μέσα στο σπίτι της και αρχικά ο θάνατός της συνδέθηκε με τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών που βρέθηκαν εκεί όπου εντοπίστηκε η σορός της. Ωστόσο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Ο κατηγορούμενος, το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Επιπλέον λίγες μέρες πριν συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου ένας 58χρονος άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 52χρονου αδελφού του, τον οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε. Οι δύο άνδρες είχαν μεταξύ τους διαφορές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Έτσι, ο δράστης συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση σε βάρος του 52χρονου. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μετά τη σύλληψή του, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε αποθηκευτικό χώρο. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης. Επιπλέον εντοπίστηκαν 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών), καθώς και φυσίγγια και κάλυκες πολεμικού τυφεκίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις