Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό: Συναγερμός στην Κρήτη – Οδηγός έπεσε στα 20 μέτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό: Συναγερμός στην Κρήτη – Οδηγός έπεσε στα 20 μέτρα

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό: Ο οδηγός, αγρότης ηλικίας 60 περίπου ετών σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε εγκλωβιστεί στο όχημα το οποίο είχε πέσει σε γκρεμό περίπου 20 μέτρων.

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό: Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, όταν ένας άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό στη Κρήτη. Το ατύχημα έγινε στη περιοχή Ρίζα στην Ιεράπετρα, με την πυροσβεστική να στέλνει 9 πυροσβέστες και 2 οχήματα, μαζί με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Ο οδηγός, αγρότης ηλικίας 60 περίπου ετών σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε εγκλωβιστεί στο όχημα το οποίο είχε πέσει σε γκρεμό περίπου 20 μέτρων. Μετά από τρεις ώρες περίπου, η πυροσβεστική κατάφερε να τον απεγκλωβίσει και να τον μεταφέρει σε ασφαλές σημείο. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον οδηγό.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του άνδρα, όπως και οι συνθήκες με τις οποίες βρέθηκε το αυτοκίνητό του στον γκρεμό. Ακόμα μία επιχείρηση απεγκλωβισμού σημειώθηκε στην περιοχή της Λαμίας, έναν μήνα πριν, έξω από τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έφυγε ξαφνικά εκτός δρόμου στη θέση και έπεσε από γκρεμό 100 μέτρων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός αντί για όπισθεν, έβαλε πρώτη με αποτέλεσμα το αμάξι να πέσει στο κενό. Οι δύο επιβάτες του, άνδρες ηλικίας 56 και 83 ετών, σώθηκαν από θαύμα, ωστόσο εγκλωβίστηκαν στις λαμαρίνες και στήθηκε επιχείρηση για την επιτυχή ανάσυρσή τους. Το αυτοκίνητο έφερε συνεχόμενες τούμπες, ώσπου σταμάτησε στο πλάι.

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό: To τροχαίο στην Λαμία

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr εφτά πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης με επικεφαλής τον Διοικητή τους Θανάση Παπασταμούλη, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο και άλλοι τόσοι από την 7η ΕΜΑΚ μαζί με το Διοικητή τους Σίμο Αποστόλου, ενήργησαν κάνοντας χρήση διασωστικών εργαλείων προκειμένου να απεγκλωβίσουν ζωντανούς και με ασφάλεια τους τραυματίες. Οι διασώστες χρειάστηκε να ανοίξουν όλο το πάνω μέρος του αυτοκινήτου για να τους απεγκλωβίσουν. Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Σπερχειάδας, πλήρωμα του οποίου έφτασε από την πρώτη στιγμή στο σημείο που έγινε το τροχαίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις