Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαντωνίου Ασημίνα: Η Τούνη σχολιάζει τη σχέση, με κάπως περίεργο τρόπο
LIFESTYLE

Παπαντωνίου Ασημίνα: Η Τούνη σχολιάζει τη σχέση, με κάπως περίεργο τρόπο

Παπαντωνίου Ασημίνα: Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νώντας Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, βρήκε ξανά τον έρωτα και εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την Ασημίνα Χαρίτου.

Παπαντωνίου Ασημίνα: Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου να χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο σχέσης, όμως κανένας από τους δύο δεν τα έβαψε μαύρα. Το πρώην ζευγάρι γύρισε σελίδα στη ζωή του και λίγους μήνες μετά είναι και οι δύο σε νέες σχέσεις. Εδώ και μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Νάνσυς Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και η Ασημίνα Χαρίτου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM βρίσκονται στην αρχή μιας όμορφης σχέσης.

Οι δυο τους εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους. Στην ίδια παρέα ήταν και η Άννα Χατζή, κολλητής της Ασημίνας μέσα από το παιχνίδι. Το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή περσόνα του Instagram, η Soula Glamorous σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το νέο ειδύλλιο της showbiz, παίρνοντας, όπως θα δεις, ξεκάθαρα το μέρος της Ιωάννας Τούνη. Η ξανθιά Θεσσαλονικιά φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το συγκεκριμένο ποστ, αφού την αφορούσε άμεσα.

Οι φωτο & το σχόλιο
Παπαντωνίου Ασημίνα: Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό

Παπαντωνίου – Ασημίνα: Παρακολουθεί τη σύντροφό του στο GNTM

Η 27χρονη βέβαια συμμετέχει ακόμη στο GNTM και αναμένεται να αποχωρήσει στα προσεχή επεισόδια.

Η Ασημίνα βρίσκεται πλέον εκτός σπιτιού, ωστόσο ο μπασκετμπολίστας παρακολουθεί τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας που προβάλλονται και στα οποία η αγαπημένη του συμμετέχει.

Ο Νώντας Παπαντωνίου θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους ένα στιγμιότυπο από πρόσφατο επεισόδιο του GNTM, το οποίο ανέβασε στα instastories.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις