Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασία Καίσαρη γάμος: Νυφούλα η κόρη του διάσημου Κώστα Καίσαρη
LIFESTYLE

Αναστασία Καίσαρη γάμος: Νυφούλα η κόρη του διάσημου Κώστα Καίσαρη

Αναστασία Καίσαρη γάμος: Τον αγαπημένο της Thomas Persy παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη.

Αναστασία Καίσαρη γάμος: Λαμπερός γάμος χθες βράδυ στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας, με την κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy. Η κόρη του διάσημου κοσμηματοπώλη Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό και εντυπωσιακό νυφικό της, με τον σύζυγό της να στέκεται στο πλάι της, στην πιο χαρούμενη στιγμή της κοινής ζωής του. Στο πλευρό των νεόνυμφων βρέθηκαν φυσικά συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου.

Μάλιστα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας για τον γάμο, παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επίσης, εκεί ήταν και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη επέλεξε για τον γάμο και τη δεξίωση δημιουργίες της σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη, με την οποία μάλιστα τη συνδέει και προσωπική σχέση. Το εντυπωσιακό νυφικό άνοιγε σε γραμμή Α, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ένα κομψό σινιόν, αφού θέλησε να ολοκληρώσει την εμφάνιση με ένα ρομαντικό πέπλο. Ο γαμπρός επέλεξε για τη σημερινή ημέρα ένα μπλε κοστούμι. Η Αναστασία Καίσαρη και εκλεχτός της καρδιάς της, Thomas Pers, παντρεύτηκαν την Παρασκευή με καθολικό γάμο, ενώ χθες έγινε στο Παλαιό Ψυχικό και ο θρησκευτικός τους.

Αναστασία Καίσαρη γάμος: Φωτο του tlife

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις