Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΤ ο εξωγήινος σίκουελ: Επιστρέφει στη γη μετά από 37 χρόνια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΕΤ ο εξωγήινος σίκουελ: Επιστρέφει στη γη μετά από 37 χρόνια

ΕΤ ο εξωγήινος σίκουελ: Ο αγαπημένος μας εξωγήινος, ο Ε.Τ. επιστρέφει στη Γη μετά από 37 χρόνια για να συναντήσει τον φίλο του Έλιοτ.

ΕΤ ο εξωγήινος σίκουελ: Και ποιος δεν δάκρυσε με την ταινία «E.T. ο Εξωγήινος», που δημιούργησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1982. Αν και ο ίδιος είχε αποκλείσει κάποιο σίκουελ, μια εταιρεία μας έκανε να συγκινηθούμε ξανά, ξυπνώντας συναισθήματα και αναμνήσεις…  Η ταινία του Steven Spielberg που γυρίστηκε το 1982 αφηγείται την ιστορία του Έλιοτ, ενός μοναχικού αγοριού που γίνεται φίλος με έναν εξωγήινο τον Ε.Τ., ο οποίος έχει παγιδευτεί στη Γη. Ο Έλιοτ μαζί με τα αδέλφια του βοηθάνε τον Ε.Τ. να επιστρέψει σπίτι του, ενώ προσπαθούν να τον κρατήσουν μυστικό.

Η αναβίωση λοιπόν αυτή της φιλίας έγινε με αφορμή τη διαφήμιση για τον αμερικανικό όμιλο τηλεπικοινωνιών Comcast. Στο τετράλεπτο σποτ με τίτλο «A Holiday Reunion βλέπουμε τον Ε.Τ. να ξαναπροσγειώνεται στη Γη και να συναντά τον Έλιοτ, ο οποίος πλέον έχει μεγαλώσει και έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Το mini-sequel, που τόλμησε μια αμερικανική εταιρία τηλεπικοινωνιών, σ’ ένα 4λεπτο σποτ, είναι πολύ συγκινητικό.

Για τη φετινή Μέρα των Ευχαριστιών, ο E.T. ο Εξωγήινος κατεβαίνει ξανά στη Γη και συναντά τον ενήλικο, πια, Έλιοτ, τον οποίο ερμηνεύει και πάλι ο Χένρι Τόμας. Μαζί, ανακαλύπτει την οικογένεια του φίλου του, τα δυο του παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κοριτσάκι, που μοιάζουν πολύ με τον Έλιοτ και τη Γκέρτι. Όλα αλλάζουν αλλά και όλα μένουν ίδια. Ο Μπινγκ Κρόσμπι που τραγουδά το White Christmas, το ανέμελο παιχνίδι, η οικογένεια που δέχεται με αγάπη και άνεση τον Ε.Τ.. Κι ενώ ο γιος του Έλιοτ είναι ξεκάθαρα πιο συμβατικός από τον μπαμπά του ως παιδάκι, η χημεία του Έλιοτ με τον E.T. μένει ίδια…

ΕΤ ο εξωγήινος σίκουελ: Δείτε το βίντεο που συγκίνησε το διαδίκτυο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις