Πώς να φτιάξω σελίδα στο Facebook: Τα βήματα για να δημιουργήσεις ένα page

PLUS

Πώς να φτιάξω σελίδα στο Facebook: Τα βήματα για να δημιουργήσεις ένα page

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Πώς να φτιάξω σελίδα στο Facebook: Τα βήματα είναι πολύ απλά ακόμα και για τους μη εξοικειωμένους με το Facebook.

30.11.2019 | 22:00

Πώς να φτιάξω σελίδα στο Facebook: Οι Σελίδες στο Facebook έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να βοηθούν επιχειρήσεις, εμπορικές επωνυμίες και οργανισμούς ώστε να διαφημίζουν τα προϊόντα τους και να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους. Για παρόμοια χρήση, σελίδες στο Facebook διαθέτουν και αρκετά δημόσια πρόσωπα ώστε να κοινοποιούν τις ανακοινώσεις τους και να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο που τους ακολουθεί πιστά.

Φυσικά, αυτό δεν αποκλείει και έναν απλό χρήστη να δημιουργήσει ένα page είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους ψυχαγωγίας και γενικά οτιδήποτε επιθυμεί ο ίδιος να προβληθεί δημόσια. Όπως συμβαίνει και με τα προφίλ, μπορείτε να προσαρμόσετε τις Σελίδες προσθέτοντας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις και άλλα στοιχεία. Τα άτομα στα οποία αρέσει ή τα οποία ακολουθούν μια Σελίδα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις στις Ενημερώσεις τους.

Για να δημιουργήσετε μια Σελίδα:
  1. Πηγαίνετε στη διεύθυνση facebook.com/pages/create.
  2. Πατήστε για να επιλέξετε τύπο Σελίδας.
  3. Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πατήστε Συνέχεια και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Σημείωση: Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει Σελίδα στο Facebook. Ωστόσο, μόνο οι επίσημοι εκπρόσωποι ενός οργανισμού, μιας επιχείρησης, μιας επωνυμίας ή ενός δημόσιου προσώπου μπορούν να δημιουργήσουν Σελίδα για την αντίστοιχη οντότητα.

Το βίντεο που ακολουθεί μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο πώς να φτιάξετε μια σελίδα στο Facebook:

Exit mobile version