Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice 2019: Τα δάκρυα της Ελεονώρας Ζουγανέλη
LIFESTYLE

The Voice 2019: Τα δάκρυα της Ελεονώρας Ζουγανέλη

The Voice 2019: «Κλαίω γιατί με έχει συγκινήσει η στάση και των δύο παιδιών» είπε η coach πριν καταλήξει ποιον από του δύο διαγωνιζόμενους θα έχει στην ομάδα της.

The Voice 2019: «Είναι η χειρότερη μου… Το ήξερα, το διαπίστωσα στην πρώτη πρόβα ότι με τα δύο αυτά παιδιά θα έχω ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα» εξήγησε στον αέρα των χθεσινοβραδινών battles η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και ο Μανώλης Μπρίμπος είχαν δοκιμαστεί στο ίδιο τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου “Η Δημοσθένους λέξις” και είχαν ενθουσιάσει τους coaches αλλά και το κοινό. «Ο Μανώλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα» σχολίασε βουρκωμένη η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Τελικά κατέληξε να επιλέξει τον Μανώλη Μπρίμπο στην ομάδα της. Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο στις κάμερες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπω. Η Ελεονώρα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στο θέατρο.

The Voice 2019: Δείτε την αντίδραση της Ζουγανέλη
The Voice 2019: Ολόκληρη η συνέντευξη της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις