Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ο ένας νεκρός – Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ο ένας νεκρός – Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα

Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Ο πατέρας του Τζακ Μέριτ, Ντέιβιντ, σε ανάρτησή του, αποχαιρετά τον γιο του και αναφέρεται σε αυτόν ως «ένα όμορφο πνεύμα».

Τρομοκρατική επίθεση ΛονδίνοΣτο φως της δημοσιότητας ήρθε το όνομα και το background του ενός από τα δύο θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο πολιτών αλλά και του ίδιου του δράστη από πυρά αστυνομικών. Πρόκειται για τον 25χρονο Τζακ Μέριτ, ο οποίος δούλευε σαν συντονιστής σε εκπαιδευτική πρωτοβουλία αποκατάστασης κρατουμένων του Ινστιτούτου Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ , το οποίο οργάνωσε και το συνέδριο από όπου ξεκίνησε η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Ο πατέρας του αδικοχαμένου Τζακ Μέριτ, Ντέιβιντ, σε ανάρτησή του, αποχαιρετά τον γιο του και αναφέρεται σε αυτόν ως «ένα όμορφο πνεύμα που πάντα έπαιρνε το μέρος αυτού που βρισκόταν στο περιθώριο».

«Ο γιος μου Τζακ, που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, δεν θα ήθελε ο θάνατός του να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για πιο δραστικές ποινές ή για να κρατούνται άνθρωποι άσκοπα. RIP Τζακ: ήσουν ένα όμορφο πνεύμα που πάντα έπαιρνε το μέρος αυτού που βρισκόταν στο περιθώριο. Το Κέιμπριτζ έχασε έναν περήφανο γιο και πρωταθλητή των αουτσάιντερ, αλλά κυρίως αυτών που ήταν σχεδόν χαμένοι και κατέληξαν στο σύστημα αποκατάστασης», ανέφερε χαρακτηριστικά θλιμμένος ο πατέρας του.

Δείτε ακόμη

Αυτοί είναι οι ήρωες που όρμησαν χωρίς φόβο στον τρομοκράτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις