Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2019: Οι δηλώσεις του Φερέιρα ενόψει ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2019: Οι δηλώσεις του Φερέιρα ενόψει ντέρμπι

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2019: «Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος, αλλά για εμάς στόχος είναι η νίκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2019: Το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι είναι πρόκληση για τον ίδιο και την ομάδα της Θεσσαλονίκης ένα τέτοιο σπουδαίο ματς, για το οποίο σημείωσε ότι οι ασπρόμαυροι θα τα δώσουν όλα για να το κερδίσουν. «Έχω την επιθυμία και τη θέληση να συμμετάσχω σε αυτό το ντέρμπι. Ακούω να μιλάνε για αυτό εδώ και χρόνια και θέλω να βρεθώ μαζί με την ομάδα μου στην ευχάριστη θέση να το ζήσω, ήταν το αρχικό σχόλιο του 40χρονου κόουτς των Βορειοελλαδιτών.

«Πρόκειται για παιχνίδια που σε σημαδεύουν. Αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή με τους παίκτες μου. Εμείς πάντα είμαστε συνεπείς στο πλάνο και την προσέγγιση μας στο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε. Θέλουμε φέτος να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή κι αυτό το κάνουμε, μαζεύοντας βαθμούς. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος κι άλλη σημασία για πολλούς, αλλά για εμάς η επιθυμία και ο στόχος είναι ανεξάρτητα που παίζουμε ή ποιον θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό το ματς, θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο», κατέληξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο οι ασπρόμαυροι προς το παρόν δεν έχουν σημειώσει νίκη σε ντέρμπι στη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις