Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η Μάντσεστερ Σίτι απορρίπτει τις φήμες για μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι απορρίπτει τις φήμες για μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ

Σε αυτή την πορεία ο Στέρλινγκ έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αγωνίζεται για τη Μάντσεστερ Σίτι από το 2015 και αποτελεί έναν από τους αστέρες της ομάδας.

Τις οργιώδεις φήμες περί μεταγραφικού πλάνου του Στέρλινγκ στη Λα Λίγκα διαψεύδει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι άκρως ικανοποιημένη από τον 25χρονο επιθετικό. Ο Στέρλινγκ έχει μπει στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως το συμβόλαιο με τους «Πολίτες» λήγει το 2022.

Ωστόσο, η «βασίλισσα» σχεδιάζει να κάνει μια φοβερή πρόταση για την άμεση απόκτηση του παίκτη. Συγκεκριμένα, κάποια βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τη Ρεάλ να προσφέρει ως αντάλλαγμα για  το Στέρλινγκ, 70 εκ. λίρες (81 εκ. ευρώ) συν τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν είναι πια επιθυμητός στη Μαδρίτη. Ο ίδιος ο Στέρλινγκ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως η καριέρα του στην Premier League βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο απόγειο της.

Παράγοντες της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσαν ότι η πρόταση αυτή δεν είναι καθόλου δελεαστική, καθώς αφενός έχουν έναν άσσο του ποδοσφαίρου στα χέρια τους και αφετέρου δε χρειάζονται ούτε τα χρήματα, ούτε τον Μπέιλ!

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις με έναν πόντο διαφορά από τη Λέστερ Σίτι. Για την επόμενη αγωνιστική η Σίτι θα έχει αντίπαλο τη Νιούκαστλ και το στοίχημα Πρέμιερ Λιγκ της bwin τη δείχνει νικήτρια απέναντι στην 14η της κατηγορίας. Στην προηγούμενη αγωνιστική, οι «Πολίτες» βρισκόντουσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, όμως με νίκη επί της Τσέλσι κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση και πηγαίνουν για ακόμη παραπάνω.

Σε αυτή την πορεία ο Στέρλινγκ έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αγωνίζεται για τη Μάντσεστερ Σίτι από το 2015 και αποτελεί έναν από τους αστέρες της ομάδας. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι επίσης ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα, η οποία φημολογείται ότι θα του κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με πολυετή διάρκεια. Επομένως, η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να είναι άκρως δελεαστική για να μπει στη διαδικασία ο Στέρλινγκ να το σκεφτεί, και πολύ περισσότερο για δεχτεί η Μάντσεστερ Σίτι να τον αφήσει.

Προς το παρόν, με βάση τα στοιχεία της πρότασης που έχουν διαρρεύσει στον τύπο, για τους παράγοντες της ομάδας δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης και από ότι φαίνεται ο Στέρλινγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League για κάποια χρόνια ακόμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις