Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρσεναλ νέος προπονητής: Το σενάριο για τον διάδοχο στον πάγκο της ομάδας μετά την απομάκρυνση Έμερι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρσεναλ νέος προπονητής: Το σενάριο για τον διάδοχο στον πάγκο της ομάδας μετά την απομάκρυνση Έμερι

Άρσεναλ νέος προπονητής: Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ωστόσο στην εν λόγω υπόθεση υπάρχει φαβορί αυτή τη στιγμή.

Άρσεναλ νέος προπονητήςΣτην αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Άρσεναλ, ύστερα από την απόλυση του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός κόουτς δεν μπόρεσε να «στεριώσει» στον πάγκο των «κανονιέρηδων» για πολύ και από την Παρασκευή αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το «τιμόνι» της ομάδας. Το «διαζύγιο» βασίστηκε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου σε Αγγλία και Ευρώπη και οι χωριστοί δρόμοι ήταν κάτι το εντελώς αναπόφευκτο. Αναμφίβολα πάντως, το «ποτήρι ξεχείλισε» ύστερα από την ήττα της Άρσεναλ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 στο Europa League, η οποία ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα των κακών αποτελεσμάτων στην Premier League που φέρνουν τους «κανονιέρηδες» στην 8η θέση.

Την ίδια ώρα, αγγλικές πηγές, αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αποχώρησε κατόπιν δικής του επιθυμίας από τους «μπιανκονέρι» στο τέλος της περσινής σεζόν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος τεχνικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Premier League, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα. Για την ώρα πάντως, το κενό στον πάγκο των «κανονιέρηδων» θα καλύψει ως υπηρεσιακός προπονητής ο βετεράνος άσος της ομάδας, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, με την Άρσεναλ να ξεκινάει «σαφάρι» αναζήτησης νέας τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις