Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά υποδέχτηκε στο «Διαφάνι» τον Γρηγόρη Πετράκο και την κόρη τους

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά υποδέχτηκε στο «Διαφάνι» τον Γρηγόρη Πετράκο και την κόρη τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε... επισκέψεις στο Διαφάνι. Ο σύζυγός της Γρηγόρης Πετράκος και η κόρη τους πήγαν στο διάσημο πλέον χωριό.

29.11.2019 | 10:23

Άγριες Μέλισσες: Στο χωριό «Διαφάνι», όπου εξελίσσεται η ιστορία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος μαζί με την κόρη του. Ο γνωστός τραγουδιστής, περιηγήθηκε στο «χωριό» όπου γυρίζεται η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, Θεοφανία Παπαθωμά. Στις «Αγριες Μέλισσες», η ηθοποιός υποδύεται τη Βιολέτα, η οποία είναι ζωντοχήρα και συντηρεί το καφενείο του συγχωρεμένου του πατέρα της. Δεν δίνει δεκάρα εάν τη σχολιάζουν και διατηρεί σχέση με τον νεότερό της Κωνσταντή Σεβαστό, μία επιλογή που θα της κοστίσει ακριβά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον διασυρμό της από τον Κωνσταντή, μία έντονη σκηνή για την οποία μίλησε η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Κωνσταντής είναι ο γιος του πλούσιου τσιφλικά Δούκα Σεβαστού. Ο παρείσακτος της οικογένειας. Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Ο Κωνσταντής έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτήτρια του καφενέ του χωριού, Βιολέτα.

Άγριες Μέλισσες: Σύζυγος και κόρη της Θεοφανίας Παπαθωμά στο Διαφάνι

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γρηγόρης Πετράκος από το χωριό των «Άγριων Μελισσών»: Η ηθοποιός λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι της για τις ανάγκες των γυρισμάτων, γι’ αυτό, και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη και μαζί με την κόρη τους να την επισκεφθούν εκεί όπου γυρίζεται η σειρά.

Έτσι, μπαμπάς και κόρη πήγαν στο… «Διαφάνι», όπου έβγαλαν μια selfie στο χωριό. Ο τραγουδιστής μάλιστα δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στο Instagram, γράφοντας: «Στην κοινότητα του ξακουστού χωριού».

Δείτε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Τι είπε Η Βιολέτα για τον διασυρμό και τη σκηνή που ζήτησε να αλλάξει

Exit mobile version