”Γυναίκα χωρίς όνομα” 29/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 29/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 29/11: Ο Μιχάλης ζητάει από τη Μαρίνα να βρεθούν το βράδυ στην εταιρεία, χωρίς να της πει τον πραγματικό λόγο.

29.11.2019 | 15:36

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 29/11: Παρασκευή σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού συνεχίζει με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ότι ο Μιχάλης ζητάει από τη Μαρίνα να βρεθούν το βράδυ στην εταιρεία, χωρίς να της πει τον πραγματικό λόγο. Αγνοώντας ότι πρόκειται για ένα ραντεβού με την Κάτια, η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει αν πίσω από την κίνησή του αυτή κρύβεται κάτι ερωτικό.

Για τον ίδιο λόγο ανησυχεί και η Ιωάννα, που αντιλαμβάνεται πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει δικό της τον Μιχάλη όσο υπάρχει η Μαρίνα στη μέση. Γι’ αυτό και μετά από προτροπή της Έλλης, αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η βραδινή συνάντηση της Κάτιας με τη Μαρίνα στην εταιρεία, γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, που ο καθένας έχει το δικό του σχέδιο και το δικό του συμφέρον να υπηρετήσει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 29/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/11: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου

Στο χθεσινό επεισόδιο της Πέμπτης, είδαμε ότι, η Σοφία νιώθει απόρριψη από όλους, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν κινδυνέψει εξαιτίας της το μωρό της. Η Κάτια μαθαίνει από το Μιχάλη ποια είναι και ζει περιμένοντας με αγωνία τη στιγμή που θα δει τη Μαρίνα. Νιώθει πως είναι πια κοντά αφού ο Μιχάλης κανονίζει να συναντηθούν κρυφά. Η σχέση της Έλλης με το Χατζή προχωράει, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη. Ο Νίκος συνεχίζει την πλεκτάνη του για να παγιδέψει τον Φώτη και να τον στείλει στη φυλακή, ενώ παράλληλα ψάχνει την Κάτια.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/11: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου

Exit mobile version