Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Το διαζύγιο και η βόλτα με γαριδάκια στο νεκροταφείο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Το διαζύγιο και η βόλτα με γαριδάκια στο νεκροταφείο

Δημήτρης Αποστόλου - Μάγδα Πένσου: Μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, το εξώδικο στον ΣΚΑΪ και τις εξωπραγματικές αμοιβές του για τις παλιές σειρές.

Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Ο Δημήτρης Αποστόλου σε τηλεοπτική συνέντευξη του μίλησε για τη σειρά που κόπηκε, «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», τα παιδιά του, και το διαζύγιο του. «Το διαζύγιο έχει κατατεθεί. Φαντάζομαι στους πρώτους μήνες του 2020 θα βγει. Τυπικό είναι, το θέμα είναι να έχεις πάρει διαζύγιο μέσα σου. Τα παιδιά μου ζουν στην Βέροια με τη μητέρα τους. Είναι ένα “σαράκι” που έχει αφήσει πληγές», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο στην εκπομπή Πρω1νό και πρόσθεσε:

«Πήγα με τα παιδιά μου στο Α’ Νεκροταφείο. Η ζωή και ο θάνατος είναι το μεγαλύτερο σχολείο. Περάσαμε τέλεια! Τους είχα πάρει και γαριδάκια και τρώγανε μέσα στους τάφους». Και υπογράμμισε: «Αν ξανακάναμε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, θα σερνόμασταν κι εμείς και τα κορίτσια. Θα ήταν ΚΑΠΗ. Γεράσαμε ρε παιδί μου. Να βλέπεις αυτά τα τέσσερα κορίτσια που λατρέψαμε όλοι, να παλεύουν να θυμούνται στη βαθιά τους ωριμότητα για να μην πω τίποτα χειρότερο, ότι κάποιος τους βίασε… είναι αστείο»!

«Είχαμε φτάσει στο ‘Κόκκινο δωμάτιο’ 50.000 ευρώ. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις μια παραγωγή 6 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς πέρναμε 4-5 χιλιάρικα το επεισόδιο. Τα έπαιρνα και ντρεπόμουνα. Καλομάθαμε», είπε για τις «χρυσές» εποχές των σειρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις