Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοϊλέδης αδερφός: Συγκινεί ο ποδοσφαιριστής – Το «ευχαριστώ» στη Μαρία Αντωνά
LIFESTYLE

Σοϊλέδης αδερφός: Συγκινεί ο ποδοσφαιριστής – Το «ευχαριστώ» στη Μαρία Αντωνά

Σοϊλέδης αδερφός: «Ο θάνατος του αδερφού μου ήταν ξαφνικός, η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δυνατό σοκ για όλη την οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής.

Σοϊλέδης αδερφόςΆρης Σοϊλέδης έχει πλέον μετακομίσει στο Βουκουρέστι για λογαριασμό της ιστορικής Στεάουα της οποίας αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι πέρασε δύσκολες στιγμές, όταν έχασε τον αδερφό του, ο οποίος ήταν μόλις 38 ετών. Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά στη Χριστίνα Βραχάλη για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον χαμό του αδερφού του, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά, η οποία, όπως είπε στάθηκε δίπλα του βράχος στις δύσκολες στιγμές.

«Δίνω τα πάντα για τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ο θάνατος του αδερφού μου ήταν ξαφνικός. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δυνατό σοκ για όλη την οικογένεια. Αλλά αυτές είναι επιλογές που κάνει ο Θεός. Κανένας άλλος δεν ξέρει πότε και τι θα γίνει. Αυτό επέλεξε και αυτό σεβόμαστε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια γιατί ήμουν και μακριά. Δεν ήμουν εδώ να στηρίξω τη μάνα μου, να στηρίξω τον πατέρα μου που και αυτός τώρα περνάει πολύ δύσκολα. Αλλά με βοήθησε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις. Με στήριξε πάρα πολύ η κοπέλα μου, κυρίως ψυχολογικά. Ήταν δίπλα μου, εκεί. Πάντα βράχος. Την ευχαριστώ πολύ για αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις