Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Spoiler: Η… «Εύα» που θα αποχωρήσει την Δευτέρα 2/12
LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Η… «Εύα» που θα αποχωρήσει την Δευτέρα 2/12

GNTM 2 Spoiler: Ποιο θα είναι το concept της φωτογράφισης και ποια θα δούμε να μην τα καταφέρνει;

GNTM 2 Spoiler: Τα κορίτσια του GNTM  την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα είναι μόνες στο concept της φωτογράφισης. Μαζί τους θα είναι και ένα μοντέλο και θα φωτογραφηθούν ως Αδάμ και Εύα. Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Η Μαρία ήταν το κορίτσι που έχει το avantage και θα διαλέξει να φέρει σε δύσκολη θέση την Άννα. Από αυτά που λένε τόσο οι κριτές όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια, η κοπέλα που θα δυσκολευτεί περισσότερο είναι η Κάτια. Το τρέιλερ έχει στηθεί για να… αποκαθηλώσει την Κάτια. Αυτή τρώει όλο το κράξιμο, βάζει και τα κλάματα, οπότε όλοι συμπεραίνουν πως ήρθε η ώρα της. Αποκλείεται!

Και εκείνη η ατάκα της Μαρίας («διώξτε την») που έχει μπει στο «κόψε-ράψε» δεν αφορά την Κάτια. Άλλη είναι η αποδέκτρια. Έχετε μαντέψει ποια είναι; Μα φυσικά η Ασημίνα! Αυτή δίνουν ως την κοπέλα που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ως μία συνέχεια των κακών φωτογραφιών που έχει στα τελευταία επεισόδια. Πάει το μέλος των FF! Και δεν είναι η μόνη διαρροή που αφορά την Ασημίνα. Η έτερη αφορά την προσωπική της ζωή. Αφού φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου!  Eκείνη η… διαρροή που ήθελε και την Άννα να ακολουθεί τελικά δεν θα επαληθευτεί. Μας την… έσκασε το Star. Δικός του ο πόντος.

GNTM 2 Spoiler: Η αποχώρηση της Δευτέρας 2/12

GNTM 2 Spoiler: Λιγοστεύουν οι FF

Έχουμε την πληροφορία και για την αποχώρηση της Τρίτης (3/12). Με κάθε επιφύλαξη, πια. Αυτή που αποχωρεί είναι μία από τις κοπέλες που πήραν τη δεύτερη ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα. Η Ελευθερία, το golden ticket ντε, θα πάρει την άγουσα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Κι αφού ξεκινήσαμε με τους πόντους, τη Δευτέρα όλες οι υπόλοιπες πήραν έναν πόντο με την αποχώρηση της Ασημίνας. Και την Τρίτη οι λιγοστές FF… ισοφάρισαν.

GNTM 2 Spoiler: Η πρώτη αποχώρηση της Ελευθερίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις