Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Η τσίχλα ακουγόταν πιο πολύ από τις δηλώσεις
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Η τσίχλα ακουγόταν πιο πολύ από τις δηλώσεις

Ελευθερία Ελευθερίου - Δημήτρης Ταταράκης: Ο Δημήτρης Ταταράκης τόνισε ότι φροντίζει την αγαπημένη του και αποκάλυψε ότι δεν ζηλεύει… όλα αυτά υπό τους ήχους του μασήματος της τσίχλας.

Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης: Η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Δημήτρη Ταταράκη μιλούν πρώτη φορά on camera για τη σχέση τους, όμως… ακουγόταν περισσότερο η τσίχλα του συντρόφου της τραγουδίστριας!

Ο Δημήτρης Ταταράκης τόνισε ότι φροντίζει την αγαπημένη του και αποκάλυψε ότι δεν ζηλεύει… όλα αυτά υπό τους ήχους του μασήματος της τσίχλας!

Η ίδια η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της: « Μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή μου και είμαστε πολύ καλά. Είμαστε μόλις έναν μήνα μαζί. Ήταν πολύ απρόσμενο! Είναι πολύ σημαντικό αυτός που έχεις δίπλα σου να σε επηρεάζει θετικά. Για εμένα δεν είναι μόνο σύντροφος, θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Έχουμε μια πολύ cool και ωραία σχέση»!

Δείτε τι είπε το ζευγάρι πρώτη φορά on camera και το απίστευτο στιγμιότυπο με τον σύντροφο της Ελευθερίας Ελευθερίου να μιλά… και να ακούγεται περισσότερο η τσίχλα παρά αυτά που έλεγε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις