Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση με μαχαίρι – Λονδίνο: Πυροβολισμοί της αστυνομίας στην London Bridge (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με μαχαίρι – Λονδίνο: Πυροβολισμοί της αστυνομίας στην London Bridge (vid)

Επίθεση με μαχαίρι - Λονδίνο: Βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν έναν άνδρα, πιθανώς τον δράστη της επίθεσης

Επίθεση με μαχαίρι – Λονδίνο: Συναγερμός σήμανε κοντά στη γέφυρα του Λονδίνου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς. Δημοσιογράφος του BBC μετέδωσε ότι άκουσε πυροβολισμούς. Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει την αστυνομία να αφοπλίζει και εν τέλει να πυροβολεί έναν άνδρα, προφανώς τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι, στη London Bridge. Μάρτυρες έκαναν νωρίτερα λόγο για τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς. Ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει ότι κάποιοι έπεσαν πάνω σε έναν άνδρα, προφανώς τον δράστη, ενώ λίγο αργότερα, ένας από τους παριστάμενους, που φορά κοστούμι, απομακρύνεται με ένα μαχαίρι. Λίγο αργότερα, ένας αστυνομικός πυροβολεί τον άνδρα, που πέφτει κάτω. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Ο ανταποκριτής του BBC John McManus είπε στο BBC News ότι άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς στη γέφυρα του Λονδίνου. «Λίγα λεπτά πριν περπατούσα στη Γέφυρα του Λονδίνου στη νότια όχθη προς τη βόρεια. Φαίνεται ότι έγινε ένας καβγάς στην άλλη μεριά της γέφυρας με άντρες να επιτίθενται σε έναν άντρα». Όπως μεταδίδει η Mirror, επικαλούμενη μάρτυρες, ακούστηκαν περίπου 10 πυροβολισμοί. Ένας άλλος μάρτυρας υποστήριξε ότι άκουσε πέντε ή έξι πυροβολισμούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και «όλοι έτρεχαν ουρλιάζοντας για έναν άντρα με μαχαίρι». Σε tweet της η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε πως αντιμετωπίζει «περιστατικό», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ  η αστυνομία δίνει εντολή στον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις